Spillerbørs og folkebørsMohamed Salah fortsetter å levere harde pakker

Mohamed Salah var sentral med scoring og målgivende. Han har gjort seks mål på de seks siste kampene mot Aston Villa, og har nå scoret like mange mål for Liverpool som Kenny Dalglish.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker7

Gjør en kanonredning etter åtte minutter, men Watkins er uansett avvinket for offside. Rett etterpå redder brasilianeren også fra Bailey. Redder også flott en heading fra Watkins fra kloss hold. Redder enkelt Dignes avslutning ti minutter ut i andre omgang.

Trent Alexander-Arnold7

Er tredje sist på ballen på 1-0, slår en fantastisk pasning til Robertson, som slår en like fantastisk pasning til Salah. Legger ned en voldsom arbeidsinnsats, både offensivt og defensivt. Virket skikkelig påskrudd i denne kampen. Slår corneren i forkant av 2-0. Slår nydelige dødballer. Går på et kjempeløp når Salah kommer alene med keeper tidlig i annen omgang, men får ikke ballen foran tom kasse. Dårlig klarering i forkant av 1-2.

Virgil van Dijk7

Er heldig at Bailey ikke klarer å stokke beina etter at et innlegg er innom ham, slik at Villa får en kjempesjanse. Strålende avslutning, når han reagerer lynkjapt på Salahs pasning i forkant av 2-0. Rydder kontant unna i forsvar.

Joël Matip7

Slet litt defensivt innledningsvis. Scorer på en nydelig heading, men målet annulleres fordi han ble dyttet i en marginal offside. Er ikke oppmerksom på Watkins, som lurer seg inn bak ham på 1-2. Har et kanonraid like etterpå. Gjør en sterk jobb defensivt i et par kritiske situasjoner.

Andy Robertson8

Flott innlegg til Nunez i andre spilleminutt. Flott assist med yttersiden av venstrefoten til Salah. Slår et nydelig innlegg til Nunez midtveis i første omgang. Veldig aktiv offensivt.

Fabinho7

Slår en nydelig stikker til Salah etter drøye 20 minutter. Presset høyt i banen. Har et godt langskudd tidlig i annen omgang, som går like utenfor. Går i krigen etter Villas reduseringsmål.

Thiago Alcântara6

Slår silkepasninger, selv om ikke absolutt alle finner frem til medspiller. Mister ballen litt for lett noen ganger, blir litt veik i duellene, og blir byttet ut til fordel for Keita midtveis i annen omgang.

Jordan Henderson7

Er involvert i et par vakre angrep. Samarbeider utmerket med Salah, og slår noen strålende pasninger til egypteren, men blir litt borte utover i kampen.

Alex Oxlade-Chamberlain7

Virker i bedre form enn på lenge, og slår noen nydelige fremspill. Førsteomgangen hans var det klasse over. Gjør også jobben sin defensivt. Sluknet utover i annen omgang, og ble byttet ut til fordel for Harvey Elliott midtveis i omgangen.

Mohamed Salah8

Fornekter seg ikke mot Villa, og gjør 1-0. Hans tolvte mål på de tolv siste kampene, og hans sjette mål på de seks siste kampene mot Villa. Skyter utenfor på en brukbar sjanse etter en drøy halvtime. Fin assist til Van Dijk på 2-0. Burde ha sentret til Alexander-Arnold på sin kjempekontring tidlig i andre omgang.

Darwin Nunez7

Hva skal man gi en spiss som brenner sjanser som en pyroman, men som ellers gjør en meget god kamp? Skaffer corneren som gir 2-0. Tar med seg Villa-forsvaret på løpeturer som gir strekk i vertenes lag, og skaper rom for Liverpools indreløpere. Skyter utenfor når han kan avgjøre kampen alene med Olsen et kvarter før slutt. Gjør mye riktig, men må hjem å trene avslutninger. Nydelig forarbeid foran 3-1.

Naby Keita

Inn for Thiago etter 67 minutter. Har et skuddforsøk høyt opp på tribunen like etterpå. Er med på å stabilisere midtbanen.

Harvey Elliott

Inn for Oxlade-Chamberlain etter 67 minutter, og bidrar med ro og pasningssikkerhet.

Stefan Bajcetic

Inn for Henderson etter 79 minutter. Scorer nesten umiddelbart, og avgjør matchen.

Joe Gomez

Inn for Alexander-Arnold etter 79 minutter, og gjør en grei defensiv jobb. Slår fremspillet til Nunez i forkant av målet som avgjør kampen.

Ben Doak

Kommer inn for Nunez i sluttminuttene.

Jürgen Klopp7

Manageren la opp til en taktikk der laget hans leverte gnistrende offensivt spill, men samtidig tok store defensive sjanser. Hadde Aston Villa hatt bedre avsluttere kunne dette blitt farlig, men tyskeren vil bli hyllet for innbyttet av matchvinner Bajcetic. En fjær i hatten vil det også være for Klopp at dette var Unai Emerys første ligatap som Villa-manager.