Insisterer på Bellingham-overgang

Jürgen Klopp med klar beskjed til Liverpool-styret.

I en tweet i de sene nattetimer melder transferguru Frabrizio Romano at Jürgen Klopp ikke ønsker å bli ny Tyskland-manager, noe som også har kommet frem fra andre kilder tidligere denne uken.

Romano slår fast at Klopp er 100 prosent fokusert på Liverpool, og at han allerede diskuterer nye spillerkjøp med styret. Det mest interessante i tweeten er imidlertid at Klopp skal ha insistert overfor styret i Anfield-klubben at man sikrer seg Jude Bellingham. 

Romano melder også at Klopp og Liverpool-styret sammen vil avgjøre en del spilleres kontraktsituasjoner. Karer som Roberto Firmino, James Milner, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain er som kjent på utgående kontrakt denne sesongen.

Det virker lite sannsynlig at Liverpool kommer til å forlenge avtalen med Keita, og alt tyder også på at Milner og Oxlade-Chamberlain kommer til å forlate Anfield-klubben. 

Da er det åpenbart at midtbanen må styrkes foran neste sesong, muligens med to midtbanespillere. Karer som Fabinho (29), Thiago Alcantara (31) og Jordan Henderson (32) begynner å dra på årene, og selv om det er mange midtbanetalenter i klubbens rekker, som Harvey Elliott, Fabio Carvalho, Stefan Bajcetic og Tyler Morten, så må klubbledelsen utvilsomt se seg om etter noen mer etablerte spillere.

Vil helst til Liverpool

Bild-journalist Christian Falk slo onsdag fast at Liverpool er favoritter til å signere Jude Bellingham. Han melder at Bellingham og Liverpool er veldig, veldig nære en enighet. 

– Det har vært mange samtaler. Hans far Mark, og mor Denise er også med i forhandlingene, sammen med hans agent Mark Bennett. Nå er de veldig fokuserte på Liverpool, sa Falk til podcasten The Anfield Wrap.

– Det eneste problemet kan være pengene. Dette er området der jeg ikke vet hvor langt Liverpool har kommet med Dortmund. Det vil være fordel for City og Chelsea, som også er med i kampen, men vi har hørt klart og tydelig at dersom Bellingham kan bestemme, så er det Liverpool, sa Falk.

Romano sier til Caught Offside i dag at Paris Saint-Germain også ønsker seg Bellingham, men Paris-klubben vet det blir vanskelig å kaste seg inn i kampen nå. Chelsea, Manchester City og Real Madrid har fortsatt ikke gitt opp håpet om å sikre seg Borussia Dortmund-spilleren.