Klopps agent med klar beskjed på spørsmål om landslagsjobben

Jürgen Klopp er ingen kandidat til å ta over Tyskland dersom Hansi Flick skulle få sparken.

Hansi Flicks første VM som landslagssjef for Tyskland ble en gedigen fiasko. Før mesterskapet var de forhåndsfavoritter, men i gruppespillet måtte de se seg slått av Japan og Spania og dermed reise hjem langt tidligere enn planlagt.

Det fører selvsagt til spekulasjoner om hvorvidt den tidligere Bayern München-manageren er rett mann til å lede VM-vinneren fra 2014 i årene fremover. Og det betyr også at det kommer spekulasjoner om hvem som eventuelt kan gjøre en bedre jobb.

Da blir igjen Jürgen Klopp lansert. Men heldigvis for Liverpool-supporterne er hans agent Marc Kosicke klar i sin tale.

– Det er en mediaskapt spekulasjon. Jürgen har kontrakt med Liverpool frem til 2026 og akter å fullføre den, sier han ifølge tyske Sky Sport.

Blitt linket før

Høsten 2020 sa Bild-journalist Christian Falk at det er en stor drøm for Klopp å ta over det tyske landslaget en dag.

– Det har alltid vært en stor drøm for Klopp å ta over det tyske landslaget, sa Falk da han gjestet podcasten til Liverpool Echo.

Klopp har flere ganger fått spørsmål om han er aktuell for jobben, men har vært tydelig i sine svar: han har ingen planer om å bryte kontrakten med Liverpool FC.

Fotball VM i Qatar

• VM for første gang i Midtøsten, fra 20.11 til 18.12.
• Det har blitt avdekket systematiske menneskerettighetsbrudd og grov utnytting av migrantarbeiderne som har bygget stadioner og infrastruktur, og jobber innenfor servicebransjen.
• 90% av befolkningen på 2,6 millioner er migrantarbeidere uten statsborgerskap.
• Ytrings-, forsamlings- og pressefriheten er sterkt begrenset i Qatar.