Politiet etterforsker stygg episode på Etihad

En 15 år gammel jente fikk hodeskader etter å ha blitt truffet i hodet med et plastikkglass fylt med mynter.

Telegraph melder at politiet i Greater Manchester etterforsker en hendelse etter at en 15 år gammel Manchester City-supporter fikk hodeskader etter å ha blitt truffet i hodet av en plastikk-pint fylt med mynter, som ble kastet fra Liverpool-seksjonen under torsdagens ligacupkamp på Etihad.

Daniel Cornwell hevder at hans tenåringsdatter måtte få limt et kutt i hodet, og er blitt merket for livet etter det han beskriver som en forferdelig hendelse.

Den 15 år gamle jenta satt i nedre South Stand da en gjenstand ble kastet fra Liverpool-seksjonen i tredje etasje. Gjenstanden traff henne i hodet, og førsthjelpspersonell måtte ta seg av henne.

– En 15 år gammel jente ble behandlet for hodeskader, og vi etterforsker hendelsen, bekrefter en talsmann for politiet. 

Den stygge hendelsen kommer like i etterkant av at begge klubber har oppfordret sine supportere til å få en slutt på den giftige stemningen dem imellom, som har preget de siste oppgjørene mellom Liverpool og City. 

Daglig leder i City, Ferran Soriano, og hans kollega i Liverpool, Billy Hogan, skrev til klubbenes registrerte supportere med henstilling om å oppføre seg under torsdagens kamp. Både Liverpool og City har sagt de kommer til å utestenge supportere som begår denne type handlinger.

Sjokkert og opprørt

Cornwell forteller at hans datter er i sjokktilstand etter hendelsen.

– Jeg har vært på 500 fotballkamper og over 100 stadionaer, og jeg har aldri opplevd noe lignende som jeg gjorde i kveld. Det var forferdelig. Takk til førstehjelpspersonellet, politiet og vaktene som hjalp oss, skriver han på Twitter. 

– Hun er ok, men er fortsatt i sjokktilstand. Det var en forferdelig opplevelse. Hun har det bra, men er veldig opprørt og er blitt merket for livet. Jeg tror det blir lenge før hun går på kamp igjen.

Cornwell er kritisk til at City har valgt å plassere Liverpool-fansen i tredje etasje i South Stand, rett over City-fansen, og vil holde klubben ansvarlig for den avgjørelsen.

Hendelsen kommer etter at oktobermøtet mellom klubbene på Anfield ble preget av Hillsborough-hets og hærverk fra City-fansen, mens det ble hevdet at det ble kastet mynter på City-manager Pep Guardiola og at City-bussen ble angrepet da den forlot Anfield.