Milners skade er ikke alvorlig, men sykdom herjer i troppen

Jürgen Klopp kom med en oppdatering på skadesituasjonen etter at James Milner fikk det som antagelig er en hamstringskade i første omgang mot Manchester City.

James Milner kjente på noe i baksiden av det ene låret i første omgang mot Manchester City, og måtte byttes ut sju minutter før pause. Inn kom Nathaniel Phillips, og Joe Gomez ble flyttet ut på høyrebacken hvor visekapteinen hadde spilt frem til da.

– Milner har bare en liten skade. Han følte noe i baksiden av låret, og vi ønsket ikke at han skulle forverre skaden. Vi håper fortsatt at det ikke er en skade, men det kan kanskje være en hamstringskade. Jeg er ikke sikker. Vi får se, sa Jürgen Klopp til Sky Sports etter kampslutt på Etihad.

– Han kjente på noe, men etter 30 år i bransjen sa han at han ikke trodde det var noen stor skade, men vi får se.

Her kan du se høydepunktene fra ligacup-tapet for Manchester City:

Trent var syk, og det har også Ox vært

Klopp fortalte at Trent Alexander-Arnold ikke var i kamptroppen fordi han var syk, noe også Alex Oxlace-Chamberlain hadde vært dagen i forveien.

Ox erstattet imidlertid målscorer Fabio Carvalho i pausen, og spilte en god andreomgang, der han var involvert i Liverpools andre mål. Midtbanespilleren slo et nydelig fremspill med utsiden av høyrefoten til Darwin Nunez, hvorpå uruguayaneren gikk på et nydelig raid før han serverte Mohamed Salah. Egypteren kunne enkelt trille ballen i mål.

– Trent er syk, akkurat som Oxlade-Chamberlain var i går. Virgil van Dijk er tilbake med oss nå, og Ibrahima Konate vil være tilbake i neste uke, fortalte Klopp.

– Vi trodde Trent ville være tilgjengelig, men han ble syk. Virgil trente i dag og i går. Han fullførte normale økter, og bør være klar til mandag. Men det kan fort skje at flere blir syke av viruset innen den tid, sa Klopp.