Spillerbørs og folkebørsLigacup-keeperen gjorde alt han kunne for å holde de regjerende mestrene inne i turneringen

Godt keeperspill av Caoimhin Kelleher var ikke nok til å ta Liverpool til kvartfinalen i ligacupen, da Darwin Nunez ikke klarte å ta vare på flere store sjanser.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Caoimhin Kelleher7

Når ikke bort når Haaland gjør 1-0. Våken når ballen blir slått inn i feltet etter 35 minutter. Gjør en kjemperedning på Gundogans skudd ti minutter før pause. Redder også Akes heading fra kloss hold like etter. Hadde ikke sjanse til å nå bort når Mahrez setter inn Citys andre mål. Rydder opp egen feil når han redder i beina på Braut Haalnd etter en dårlig pasning. Gjør en nydelig redning fra Foden mot slutten av kampen.

James Milner5

Opphever offside når Haaland kommer fri og serverer Palmer en kjempesjanse tidlig i kampen. Sliter med tempoet og etterlater seg store rom. På etterskudd i alt for mange situasjoner, og hang som et slips etter Palmer. Serverer Carvalho nydelig på 1-1. Alt for ofte på mellomdistanse, og City så ut til å bevisst angripe på Milners kant. Måtte ut med skade åtte minutter før pause.

Joe Gomez5

Passiv når han lar Haaland komme foran seg å sette inn 1-0. Er veldig på etterskudd når Gundogan får sin store sjanse ti minutter før pause. Bytter posisjon fra midtstopper til høyreback når Milner blir skadet, og slet også med å henge med i svingene i den posisjonen.

Joël Matip6

Strålende gjennombruddspasning til Milner i forkant av 1-1. Er den av de som starter i forsvarsrekka som klarer seg best.

Andy Robertson5

Uvanlig upresis i begynnelsen av kampen, og leverer ikke vanlig standard på den defensive jobben. Kommer ikke tidsnok opp i Mahrez på 2-1-scoringen. Får en god skuddmulighet midtveis i andre omgang, men måker ballen langt opp på tribunen.

Stefan Bajcetic4

Slet med å få tak på Gundogan og De Bruyne, og viste store tempoproblemer mot en bevegelig og god City-midtbane. Det ble også noen feilpasninger. Tok en skikkelig brytekamp med Palmer for å stoppe en City-overgang ti minutter før pause, og ble belønnet med gult kort. Ble byttet ut etter første omgang.

Thiago Alcântara6

Rolig som skjæra på tunet, men blir litt for sein i enkelte situasjoner. Representerer rutinen på midtbanen i første omgang, men blir litt for ensom i presspillet.

Harvey Elliott5

På etterskudd defensivt i enkelte situasjoner. Fikk en stygg smell etter bare tolv minutter. Serverer Nunez, når den offsideplasserte uruguayaneren skyter i stolpen. God når han får føre ball og finne medspillere.

Fabio Carvalho6

Slet litt med tempoet, og ble litt for lett vippet av pinnen i enkelte situasjoner. Setter ballen rolig og behersket lavt i mål til 1-1. Ble byttet ut i pausen.

Mohamed Salah6

Slår en nydelig pasning til Elliott etter et kvarter, som skaper en sjanse for Nunez. Har bare å dytte inn 2-2, etter at Oxlade-Chamberlain og Nunez hadde gjort grovjobben. Hans tiende mål på de siste 16 kampene mot City. Men egypteren blir i det store og hele for anonym i denne kampen.

Darwin Nunez6

Får tre store sjanser i første omgang, men treffer ikke mål på noen av dem. Den siste av dem var den største, og den burde uruguayaneren scoret på. Brukte farten sin og serverte Salah nydelig på 2-2. Kriger og vinner dueller. Gjør en god kamp, men bommer på sjansene, og det er jobben til en spiss å sette dem. Hadde han satt sjansene, hadde han luktet på bestemannsprisen.

Nathaniel Phillips7

Kommer inn for en skadet Milner etter 38 minutter, og går inn på stopperplass, mens Gomez skyves ut på høyrebacken. Starter innhoppet med en meget god takling på Haaland. Når ikke opp på innlegget der Ake header inn 3-2. Klarte seg meget bra i innhoppet.

Fabinho5

Erstattet Bajcetic i pausen. Klarer ikke å sette spesielt preg på kampen. Får gult kort etter en tøff takling på Rodrigo. Sover i enkelte situasjoner der han burde ha gått i press. Står i veien for det som ville ha blitt et fjerde City-mål.

Alex Oxlade-Chamberlain6

Erstattet Carvalho i pausen. Nydelig pasning til Nunez med utsiden av høyrefoten i forkant av 2-2. Vil ha straffespark etter 68 minutter, men får det ikke.

Jordan Henderson5

Erstatter Elliott elleve minutter ut i annen omgang. Bidrar med rutine, men virket litt rusten.

Naby Keita

Inn for Thiago etter 70 minutter. Hans første offisielle kamp for Liverpool siden Community Shield mot samme motstander. Får gult kort for en sein takling på Lewis.

Jürgen Klopp5

Det første kvarteret hang ikke laget til Klopp sammen i det hele tatt, og når sant skal sies var Manchester City det beste laget kampen sett under ett også. Men hadde Darwnin Nunez satt sjansene han fikk kunne dette endt med et helt annet utfall. Men det spørs om tyskeren ikke angrer på at han startet med en såpass ung og urutinert duo ved siden av Thiago på midtbanen.