– Han kalte meg et esel

James Milner letter på sløret om feiden med Lionel Messi.

Det var vondt blod mellom James Milner og mannen som mange hevder er verdens beste fotballspiller, da Liverpool danket Barcelona ut av semifinalen i Champions League i 2019.

Lionel Messi ledet Argentina til VM-tittel søndag kveld, og det er i den forbindelse at Ben Foster kom inn på feiden som argentineren hadde med Milner under den tidligere England-keeperens intervju med Liverpool-veteranen for Amazon Prime denne uken.

Etter en knalltøff takling på Messi minnes Milner at argentineren kalte ham et «esel» under den første semifinalen på Camp Nou. En kamp som Liverpool tapte 3-0. Messi gjorde Milner svimmel den kvelden i Barcelona, og scoret to mål i andre omgang. 

– Messi er utrolig. For meg er han den beste fotballspilleren noensinne, sier Milner i intervjuet.

– Lar du spillere som ham få gjøre som de vil, og viser dem for stor respekt, vil de styre kampen. Noen ganger må du la dem få vite at du er der, og prøve å bringe dem ut av fatning. Han likte ikke det jeg gjorde, og det kom noen gloser på spansk. Han kalte meg for et esel, altså noen som går rundt og sparker folk. Han var fly forbanna i spillertunellen i pausen, og sa at jeg hadde tatt ham så hardt bare fordi han slo tunnel på meg, forteller Liverpool-veteranen.

Et av tidenes comeback

Liverpool gjorde et av tidenes comeback i returkampen på Anfield, som de vant 4-0 etter to mål hver fra Divock Origi og Georginio Wijnaldum. Liverpool vant dermed semifinalen 4-3 sammenlagt, og slo senere Tottenham 2-0 i finalen i Madrid.

TOK ELLING: James Milner brukte alle midler for å stoppe Lionel Messi i den første semifinalen på Camp Nou.

TOK ELLING: James Milner brukte alle midler for å stoppe Lionel Messi i den første semifinalen på Camp Nou.

– Messi kan si hva han vil, kan han ikke? Men det gikk bra for oss i returkampen, gliser Milner i intervjuet.

Mens Messi feirer VM-triumfen hjemme i Argentina, forbereder Liverpools midtbanespiller seg til ligacupkampen mot Manchester City torsdag kveld. Dersom Jürgen Klopp velger å spare Trent Alexander-Arnold til ligakampen mot Aston Villa 2. juledag, kan veteranen være aktuell fra start som høyreback.