– Alle målene vi slapp inn var unødvendige

Jürgen Klopp irriterte seg over baklengsmålene, men tyskeren så mye bra etter kampen mot Manchester City.

Liverpool var endelig tilbake på skjermen etter VM-pausen, men kampen mot Manchester City endte med en kjip exit fra sesongens utgave av ligacupen.

De røde spilte en ganske god kamp på Etihad, men kynismen i begge bokser ble utslagsgivende.

Etter kampen ble Jürgen Klopp intervjuet av Sky Sports. Tyskeren var klar på at laget hans møtte en veldig god motstander i kveld.

– Det var et vanskelig åpningskvarter for oss. Vi spilte mot et super, super, super godt lag og vi måtte være våken. Vi kom oss til pause med 1-1, men så slapp vi inn igjen med en gang, sa Klopp.

ÅPENT: Caoimhin Kelleher spilte en god kamp for Liverpool, men iren måtte se tre baller passere ham i buret.

ÅPENT: Caoimhin Kelleher spilte en god kamp for Liverpool, men iren måtte se tre baller passere ham i buret.

Unødvendige baklengs

Det er alltid vanskelig å vinne på Etihad, men når man slipper inn tre scoringer blir det ekstra tungt. De rødes forsvar var overraskende åpent i store deler av kampen, og de lyseblå utnyttet det ved flere anledninger. Det irriterer Klopp.

– Alle målene vi slapp inn var unødvendige. Det var en vanskelig kamp, hvor begge lagene hadde sine perioder. Vi må bare leve med resultatet, svarte tyskeren.

I de siste årene har kampene mellom de to lagene alltid vært oppgjør som har inneholdt mye. Kveldens kamp var ikke et unntak, ifølge Klopp.

– Det var en kamp med høy intensitet, men det er normalt når disse to lagene møtes. Vi spilte en god kamp, men vi var ikke god nok til å slå City.

På mandag venter det en ny kamp for Liverpool-treneren. Da skal de røde spille en ny bortekamp, men denne gangen mot Aston Villa i Premier League.

– Vi var ikke på vårt beste i kveld, men det er mye å ta med seg inn i de neste kampene. Det skal vi gjøre, avsluttet Klopp.