Matip oppsummerer: Sol, trening og mentalt fokus skal få sesongen på rett kjøl

Joël Matip oppsummerer treningsleiren, og melder de røde klare for alvoret neste uke.

– Det var noe annet. Det er veldig fint å få litt sol også og tilbringe litt tid med laget for å få hodet på rett sted og forberede alt du trenger å gjøre, sier Joël Matip i Dubai til Liverpoolfc.com.

– Det er ikke det samme men i Tyskland er vi vant til å ha en slags vinterpause men den er ikke så lang, selvsagt. Å lade batteriene og få tilbake fokuset. Det er noe bra.

Grunnfysikken på plass

Jürgen Klopp & Co har fått brukt pausen godt og jobbet med flere elementer, og forhåpentligvis er det den vinter-vitamininnsprøytningen laget trengte.

– Jeg mener det er alt mulig. Selvsagt, vi må gjøre litt treningsarbeid, men under pausen har du allerede gjort noe for deg selv.

GOD GRUPPE: Med få spillere langt i VM har trenerteamet hatt de fleste tilgjengelige.

GOD GRUPPE: Med få spillere langt i VM har trenerteamet hatt de fleste tilgjengelige.

– Så du har en base og kan fortsette direkte med ballen men vi jobber også som et lag sammen for å forbedre vår stil og komme tilbake til det som gjør oss sterke.

Matip er spilleklar igjen

Søndagens tap mot Lyon var gledelig for 31-åringen som var tilbake i startoppstillingen etter skade. Matip har savnet å være på banen.

– Når du er skadet må du alltid se på fra utsiden og det er ikke favorittdelen til noen spiller. Hvis du endelig kan være på banen for en kamp, det er stor glede.

Origi-reunion

Fredagens oppgjør med AC Milan byr fort på en kjenning. Vil Divock Origi spille, og kanskje til og med score, mot de røde?

– Uheldigvis for oss, fordi han er alltid en stor trussel, men forhåpentligvis kan vi håndtere han. Selvsagt bra å få noen minutter i beina og komme i bedre form.

MÅLLØS MOT ARSENAL: Divock Origi traff ikke blink mot Martin Ødegaard & Co, tidligere Chelsea-stopper Fikayo Tomori scoret Milans mål tirsdag.

MÅLLØS MOT ARSENAL: Divock Origi traff ikke blink mot Martin Ødegaard & Co, tidligere Chelsea-stopper Fikayo Tomori scoret Milans mål tirsdag.

Når Dubai Super Cup er tilbakelagt er det under ei uke til alvoret, Manchester City i Carabao Cup. 

– Vi er klare men vi har fortsatt litt tid og vi ønsker å bruke den tida med hvert sekund og hver gang vi kommer på banen til å prøve bli bedre.

Kampen mot AC Milan i Dubai Super Cup starter 16:30, og du kan se den via LFCTV GO/VGTV+.