Villa håper fortsatt at VM-helten skal vokte buret mot Liverpool

Aston Villa vil undersøke om Emiliano Martinez er motivert for å spille mot Liverpool.

Emiliano Martinez er nybakt verdensmester med Argentina, og feirer nå VM-triumfen i hjemlandet sammen med sine lagkamerater på det argentinske landslaget. Aston Villa har likevel ikke gitt opp håpet om at deres solide førstekeeper skal vokte buret i Premier League-kampen mot Liverpool på Villa Park 2. juledag.

Birmingham Mail melder at Aston Villa vil ha en samtale med Martinez så snart som mulig, for å finne ut om sisteskansen er motivert til å spille ligakampen mot Liverpool. En kamp som går av stabelen nøyaktig en uke fra i dag. Det blir da åtte dager etter at Martinez ble helten i straffespark-konkurransen i VM-finalen mot Frankrike. 

Så snart Villa-manager Unai Emery får vite om Martinez er motivert til å spille kampen mot Liverpool eller ei, og er villig til å reise tilbake fra Argentina i god tid før kampen mot Jürgen Klopps mannskap, vil han ta en avgjørelse hvilken keeper han skal benytte i kampen.

Gullfeiringen vil pågå noen dager til

30 år gamle Martinez har vært en av Villas beste spillere denne sesongen, og er også en viktig motivator i garderoben. Emery håper selvsagt han får bruke sitt førstevalg mellom stengene mot Liverpool, men det er også hevet over tvil at Argentinas gullfeiring vil pågå noen dager til.

Svenske Robin Olsen er Villas andrekeeper, mens Jed Steer er tredjevalget. Olsen står med to kamper for Aston Villa i høst. Den første kampen endte med et 0-4 tap mot Newcastle, før han igjen slapp inn fire mål i 2-4 tapet mot Manchester United i ligacupen.