– Dersom vi ikke vinner våre gjenstående kamper vil Liverpool bli ligamestere

Pep Guardiola med klar melding til sine spillere etter Manchester Citys 3-0-seier over Brighton.

Manchester City-manager Pep Guardiola mener at Jürgen Klopps Liverpool-mannskap er et av de beste fotballagene i historien. Det uttalte han etter at hans eget lag gjeninntok tabelltoppen etter å ha slått Brighton 3-0 på Etihad onsdag kveld.

City er igjen ett poeng foran Liverpool på tabellen, når begge lagene har seks kamper igjen å spille.

Liverpool møter i tur og orden Everton (H), Newcastle (B), Tottenham (H), Aston Villa (B), Southampton (B) og Wolverhampton (H).

Manchester City har igjen Watford (H), Leeds (B), Newcastle (H), West Ham (B), Wolverhampton (B), Aston Villa (H).

Trioen Newcastle, Aston Villa og Wolverhampton får med andre ord mye å si for hvor ligatrofeet havner, da alle tre skal møte begge de to tittelkandidatene.

– Et av de beste fotballagene jeg har sett noensinne

– Det er seks kamper igjen. Dersom vi vinner alle kampene er vi mestere. Dersom vi ikke vinner alle kampene, vil Liverpool bli mestere, var konklusjonen til Guardiola etter seieren over Brighton.

– Vi må vinne alle kampene, la han til.

– Vi konkurrerer mot et av de beste lagene jeg har sett noensinne i fotballhistorien. Det er hva Liverpool er akkurat nå.

I helgen har City sjansen til å legge press på Liverpool, da de møter nedrykkstruede Watford på lørdag. Med seier på Etihad i den kampen vil de lyseblå være fire poeng foran Liverpool før søndagens Merseyside-derby.