Sepp van den Berg med lovnad til Klopp:– Det er en ny spiller som kommer tilbake i sommer

Den 20 år gamle stopperen er klar til å imponere Klopp og hans trenerteam i sommer.

Blant de mange talentene i Liverpool-rekker er det en stopper som tilsynelatende har blitt noe bortglemt. 

Sepp van den Berg er fortsatt bare 20 år, og har i løpet av to låneopphold fått over 60 kamper i seniorfotballen, fordelt på høyreback og stopperplass. 

Liverpool er godt forspent i de bakre rekker, men med andre reserver på høyrebacken på vei ut kan han være en god ressurs for Klopp og co neste sesong. Hovedpersonen selv er klar til å imponere i sommer. 

Ny spiller

– Da jeg kom til Liverpool var jeg 17 år og nå er jeg 20 år, så det har vært litt av noen år. Selvfølgelig kommer jeg tilbake som en annerledes spiller, sa 20-åringen i et intervju med LancsLive. 

Han mener all spilletiden han har fått i en vanskelig divisjon gjør ham til en helt ny spiller. 

– Jeg tror jeg har spilt rundt 60 Championship-kamper så jeg har spilletid i kroppen nå. Det er en stor forskjell fra tidligere, så det er en ny spiller som kommer tilbake i sommer, definitivt. 

FØRSTE MÅL: Van den Berg scoret sitt første seniormål i Preston.

FØRSTE MÅL: Van den Berg scoret sitt første seniormål i Preston.

Van den Berg hadde ikke forventet mye av låneoppholdet i Preston, men sier det har overgått alle forventninger han hadde.

– Jeg har virkelig nytt tiden min her i Preston - det har vært utrolig og jeg forventet ikke at det skulle være så bra. Det har vært halvannet år, men jeg bare elsker klubben og fansen. Det har vært fantastisk.