Ingen Walker eller De Bruyne på trening

City-duo trente ikke dagen før semifinalen.

Kevin De Bruyne ble sett med en ispose rundt ankelen etter at han ble byttet ut i onsdagens Champions League-kamp mellom Manchester City og Atletico Madrid, og han var ikke til stede på fredagens treningsøkt. Det bekreftet manager Pep Guardiola dagen før semifinalen i FA-cupen mot Liverpool, ifølge Goal-reporter Jonathan Smith

Heller ikke høyreback Kyle Walker deltok på trening fredag. Han pådro seg en vridning i ankelen da City tok seg til semifinalen i Champions League. Engelskmannen forsøkte å spille videre, men måtte etter hvert byttes ut. 

Dersom Walker er skadet vil trolig Joao Cancelo flyttes over til høyrebacken mens Nathan Aké eller Oleksandr Zinchenko tar venstrebackplassen. På midtbanen vil Ilkay Gündogan være en mulig erstatter for De Bruyne - tyskeren startet ikke mot Liverpool forrige helg. 

Guardiola hadde for øvrig også noen gode nyheter å komme med. Ruben Dias har trent hele uken, og han vil være aktuell til å starte lørdagens semifinale etter at han har vært ute med skade i flere uker. 

For Liverpools del var Diogo Jota eneste usikre kort da Jürgen Klopp holdt sin pressekonferanse torsdag. Portugiseren hadde da et håp om å rekke kampen.