– Jürgen er den perfekte frontfigur for det moderne Liverpool FC

Mike Gordon i FSG snakker om kontraktsforlengelsen.

Fenway Sports Group-president Mike Gordon var torsdag på plass på Merseyside for å være med på kunngjøringen av kontraktsforlengelsene til Jürgen Klopp og hans trenerteam. Gordon er selvsagt strålende fornøyd med det som har skjedd. 

– Det er alltid vanskelig å finne ordene som kan beskrive hvor viktig Jürgen er for klubben, men dagens kunngjøring av kontraktsforlengelsen taler egentlig for seg, sier Gordon til liverpoolfc.com.

– Det er åpenbart at Jürgen er like full av energi som han alltid har vært, legger han til.

– For å snakke på vegne av mine partnere John W. Henry og Tom Werner og meg selv. Jürgen er den perfekte frontfigur for det moderne Liverpool FC. Det er han på grunn av hva han står for, både på og utenfor banen. Det gjelder også når man skal beskrive hva slags leder han er, sier Gordon. 

Kontinuiret

Gordon sier spillerstallen, trenerteamet og de ansatte utgjør det FSG som eiere bare kan drømme om - en stor gruppe med strålende mennesker. 

– Det denne avtalen gir oss som organisasjon er muligheten til å dra nytte av kontinuitet, spesielt når det kommer til forlengelser, når vi beholder og styrker vårt fokus på å fornye oss og forbedre oss hele veien, sier han. 

– Som Jürgen har sagt har vi utrolig mye talent i hele klubben, som ledes av Billy Hogan og hans administrasjon. På det sportslige har vi Julian Ward som sportsdirektør, og med AXA har vi et sensasjonelt opplegg og akademi, sier Gordon.  

Han sier FSG hele veien ser etter utvikling. 

– Nå kan vi gjøre det i visshet om at vi får beholde en manager som deler vår visjon og våre ambisjoner, og som er fast bestemt på å fortsette å levere. Det er bare noen av mange grunner til at det er utrolig spennende å vite at Jürgen Klopp skal lede oss inn i en ny æra.