Knuste gjestene og hevet bøtta

Liverpool FC Women imponerte stort ved å slå Sheffield United 6-1 i sin siste hjemmekamp for sesongen, og etterpå kunne de heve Championship-trofeet på Prenton Park.

Liverpools damelag leverte litt av en forestilling foran hele 2138 tilskuere, noe som er tilskuerrekord i en damekamp på Prenton Park, og slo Sheffield United hele 6-1 i dag.

Tidligere Vålerenga-spiller Katie Stengel sendte Liverpool i føringen allerede etter tre miinutter. En perfekt start, som kom etter Melissa Lawleys løp og perfekte pasning.

TOMÅLSSCORER: Katie Stengel omfavnes av sine lagvenninner.

Etter et kvarters spill doblet Kiernan ledelsen, nok en gang etter en strålende Lawley-assist. 2-0 var også pauseresultatet.

Lawley gjorde selv kampens tredje mål tidlig i annen omgang. Dette ble fulgt opp av Stengel, som gjorde sitt andre mål i kampen etter 67 minutter, etter et innlegg fra høyre fra Daniels.

Gjestene reduserte til 4-1 med tolv minutter igjen å spille, før Misso Bo Kearns gjorde Liverpools femte. Denne gangen var det Stengel som hadde den målgivende pasningen. Jas Matthews satte så inn Liverpools sjette mål helt på tampen av kampen.

Liverpools lag: Laws, Roberts (Moore 72), Fahey, Matthews, Hinds (Campbell 72), Daniels, Furness (Holland 64), Kearns, Lawley, Stengel, Kiernan (Wardlaw 64)