– Resultatet holder oss akkurat i live. Det blir en annerledes kamp i Spania

Pau Torres og Unai Emery lover at det skal koste mer når Liverpool kommer til Spania i neste uke.

Liverpool fikk med seg et meget godt resultat fra den første semifinalen mot Villarreal, da de vant 2-0 onsdag kveld.

Spesielt andreomgangen var veldig imponerende av de røde, som kanskje hadde fortjent å vinne med større margin. Det at det «kun» er 2-0, gjør at Villarreal fortsatt vil ha et håp om å nå sin første Champions League-finale i klubbens historie.

Den spanske landslagsstopperen Pau Torres hadde en travel kveld i gjestenes midtforsvar. Han var fornøyd med hvordan kampen startet.

– I førsteomgangen visste vi hvordan vi skulle forsvare oss godt mot dem. Vi startet med å spille direkte, slik at de ikke kunne føle seg komfortable. Vi hadde et par overganger, og det var vår kampplan. Jeg synes vi startet bra, men vi møter en stor motstander som kan straffe deg, sier Torres til Daily Mail.

– Enhver feil kan straffe deg. Vi visste hva som kom, og de var litt bedre enn oss. Vi hadde lagt en plan i tilfelle de tok ledelsen, men vi klarte ikke å utføre den slik vi hadde håpet, sier han.

– Planen var ganske lik den vi hadde i München. Vi hadde stor tro på det, men nå drar vi herfra og ligger under to med to mål, etter 90 veldig lange minutter, sier midtstopperen, som linkes til Manchester United..

Har ikke gitt opp

Tirsdag kveld spilles returoppgjøret på Estadio de la Cerámica, tidligere kjent som El Madrigal. Pau Torres tror det kan bli annerledes der.

– Scorer vi ett mål på hjemmebane er vi tilbake i kampen, så det er mye tid igjen, sier han.

– Når alt kommer til alt, så ønsket vi ikke å slippe inn mål. Vi ønsket å dra tilbake til vår hjemmebane med et godt resultat. Jeg mener fortsatt at vi er i live. Vi er sterke på «La Ceramica», og det viste vi mot Bayern. Vi spiller annerledes på hjemmebane, legger han til.

– De skal få slite mer i neste uke

Manager Unai Emery var enig med sin midtstopper. Neste uke kommer til å bli annerledes, men resultatet på Anfield hadde han lite å si på.

– Vi kan ikke si noe på resultatet, fordi de fortjente det. Førsteomgangen var bra defensivt, men vi klarte ikke å få til noe i angrep, sier Emery til Daily Mail.

LOVER ANNERLEDES KAMP: Unai Emery sier at det kommer til å  bli annerledes i neste uke.

LOVER ANNERLEDES KAMP: Unai Emery sier at det kommer til å bli annerledes i neste uke.

– De hadde to eller tre muligheter til å score. I andreomgangen var det det samme, og de presset på og fortjente scoringen sin. 2-0 er et bra resultat for dem, men ikke for oss. Vi skal prøve å drømme, og gjøre noe annerledes på vår hjemmebane.

– Kampen i neste uke blir veldig annerledes enn denne kampen. Det er viktig at vi får endret på noe på hjemmebane, kanskje taktisk. De skal måtte slite mer enn de måtte i kveld.

Villarreal - Liverpool spilles tirsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport 1.