Ingen utenlandstur før årets Champions League-finale

Det blir ingen tur til varmere strøk før kampen mot Real Madrid på Stade de France.

Før Champions League-finalene både i 2018 og 2019 tok Liverpool seg en tur til Marbella for å lade opp til oppgjørene mot henholdsvis Real Madrid og Tottenham. I år blir det ikke tid til en liknende tur. Det skriver David Lynch i en artikkel for Anfield Watch

«I 2017/18 var det 13 dager mellom Premier League-avslutningen og Champions League-finalen, noe som gjorde det mulig for Jürgen Klopp å ta med seg troppen til den spanske sørkysten. De tilbrakte fire dager i Andalucia-regionen før det hjerteskjærende tapet mot årets motstander Real. Til tross for den skuffelsen returnerte Liverpool til Marbella da de utnyttet en pause på tre uker før finalen mot Tottenham. På andre forsøk ble de belønnet med 2-0-seieren som sørget for det sjette europacuptrofeet til klubben». 

I år blir det ikke en tur til varmen etter sesongslutt. 

«Det er bare seks dager mellom sesongavslutningen mot Wolves og finalen i Paris. Det blir regnet som for kort tid til en tur utenlands. Derfor vil forberedelsene foregå på klubbens treningsanlegg i Kirkby», skriver Lynch og legger til a det samme trolig vil gjelde for Real Madrid. 

«Det virker usannsynlig at Real får anledning til en treningsleir ettersom La Liga avsluttes samme dag som Premier League». 

Finalen spilles på Stade de France 28. mai.