– Jeg er veldig stolt over gutta og hva de har gjort denne sesongen, men det er ikke over ennå

Kapteinen var skuffet, men sliter med å være misfornøyd etter at spillerne har gitt det de hadde.

– Det var en tøff ettermiddag. Jeg synes ikke at vi spilte så godt som vi kan. Et par ting skjedde i første omgang, åpenbart kom vi under, som aldri er enkelt, men det var klart noen nerver mot slutten, sier kaptein Jordan Henderson etter 3-1 over Wolves.

– Til slutt synes jeg at vi leverte, scoret noen bra mål, fortsatte og fant en måte å vinne på, og det var gledelig.

Dramatisk og pulserende avslutning

Liverpool brukte bare tre minutter på å komme under, men Sadio Mané utlignet etter 24, og etter 37 steg Matty Cash til vers og sendte Aston Villa foran på Etihad.

Dramaet utspilte seg, men spillerne på Anfield-matta søkte ledermålet og var ikke klar over alt som skjedde i Manchester.

– Egentlig ikke. Fansen jublet og sånt, men jeg visste egentlig ikke hva stillingen var. Det var så mye jubel fra våre fans og Wolves sine, så jeg mistet tellinga. Vi prøvde bare å fokusere på hva vi måtte gjøre og vinne kampen.

Etter 69 minutter fintet Philippe Coutinho seg fri og doblet for Steven Gerrards menn. På det tidspunktet var Manchester City fortsatt seriemester, på målforskjell.

– Vi beholdt trua. Vi tror alltid at vi kan finne en vei og vi fant en i dag for å få tre poeng, men dessverre var det ikke nok

GOD STEMNING: Spillerbussen møtes av røde horder på vei inn til siste seriekamp.

GOD STEMNING: Spillerbussen møtes av røde horder på vei inn til siste seriekamp.

– Gutta har gitt alt, så du kan ikke være for misfornøyd. Vi har gitt absolutt alt hele sesongen helt til siste dag. I januar så tror jeg at vi ville bitt av deg hånda for å ta dette til den siste dagen.

Sesongen ikke over

På det meste var Liverpool 14 poeng bak Pep Guardiolas stjernegalleri. Det er litt av prestasjon å ha tatt det hele veien inn.

– Jeg er veldig stolt over gutta og hva de har gjort denne sesongen så langt, men det er ikke over ennå. Vi har en ny kamp neste uke. Det er litt skuffelse i dag.

– Vi må si gratulerer til City selvsagt, men så fokuserer vi på jobben neste uke. En stor kamp mot et veldig godt lag, og vi må være på vårt beste om vi ønsker å komme ut av det med trofeet.