– Klubben vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte

Divock Origi har gjort sitt avskjedsintervju.

I et avskjedsintervju med liverpoolfc.com sier AC Milan-klare Divock Origi at han etter all sannsynlighet ikke blir kvitt lyskeskaden i tide til Champions League-finalen. Det betyr at bortekampen mot Southampton 17. mai ble hans 175. og siste opptreden i Liverpool-drakten. 

– Det føles som en stor ære å ha spilt her på Anfield og å være sammen med lagkameratene, støtteapparatet og supporterne. Du må oppleve Liverpool. Før jeg kom ble jeg fortalt at det var en spesiell klubb, og med en gang du kommer her, forstår du det, sier Origi. 

– Vi har vunnet så mye at det er vanskelig å sette ord på opplevelsen. Det har vært en ære, sier han. 

Mange øyeblikk

Merseyside-derbyer, overtidsmål, mirakelet mot Barcelona, finalen i Madrid, og så videre. Det er mange øyeblikk som har gjort at Origi forlater Liverpool som en Liverpool-legende. 

– Det er så mange øyeblikk. Også bak kulissene, på treningsfeltet. Så mange lagkamerater og supportere. Champions League-finaler, cuper og vanskelige perioder der vi har kjempet oss tilbake. Alt er minner for livet. Jeg skal dele disse øyeblikkene med mine barn en dag. Det har vært en sann glede. 

27-åringen sier han er takknemlig for å bli omtalt på den måten og at han håper å holde kontakt med klubben. 

– Jeg håper jeg kan komme og se kamper. Jeg skal følge klubben tett. Klubben vil alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte, sier han. 

– Håpet er bare at klubben skal fortsette å vokse slik den gjør nå, sier han.-

Trodde det var 3-3

Origi sier at Liverpool-spillerne som satt på benken eller like bak benken trodde Aston Villa hadde utliknet til 3-3 på Etihad på et tidspunkt da Premier League ble avgjort på dramatisk vis søndag. 

– Det var en utrolig kamp med så mye å spille for. Til slutt sitter vi igjen med en god følelse, fordi vi kjempet så hardt og har levert en sesong vi kan være stolt av. På den ene siden er vi skuffet fordi vi ikke vant, men samtidig er vi veldig stolte og fornøyde, sier Origi. 

Belgieren har vært mye på benken eller ute av kamptropper denne sesongen, uten at det har blitt surmuling av den grunn. 

– Det er alltid frustrerende når man ikke får spille, men man må prøve å sette laget først. Vi har en fantastisk trener som tar de rette avgjørelsene for å vinne kamper. Jeg vil alltid spille, men har alltid hatt fokus på det store bildet. Nå føler jeg at jeg har gjort mitt her i Liverpool. 

– Jeg vet at klubben alltid kommer til å være spesiell. Den er i de rette hender, og kommer til å fortsette å levere utrolige øyeblikk. Jeg er så glad for å ha vært del av denne vakre klubben, sier Origi.