– Laget som ender opp med trofeet er laget som fortjener å vinne

Andy Robertson er ikke enig i at Liverpool fortjente å vinne mot Real Madrid.

Liverpool dominerte store deler av kampen mot Real Madrid, men maktet ikke å overliste Thibaut Courtois i løpet av 90 minutter. 

Andy Robertson er ikke enige med de som mener de rødkledde fortjente mer fra kampen. 

Sånn er Real

– Laget som ender opp med trofeet er laget som fortjener å vinne. De tok sjansene, og det gjorde ikke vi. De scoret på en av sine eneste sjanser - og det er Real Madrid. Gratulerer til dem. 

Han tror dette må være en av Real Madrid-keeperens beste kamper, og roser belgieren. 

– Verdensklasse-redninger av en målvakt i verdensklasse. Han fikk nok ikke respekten han fortjente i England, og dette må være en av hans beste kamper. Noen av skuddene og sjansene vi hadde var sikre mål, og på et eller annet hvis klarte han å holde ballen ute av nettet. 

TOK ALT: Courtois var gigantisk i Real Madrid-målet.

TOK ALT: Courtois var gigantisk i Real Madrid-målet.

Dempet parade

Det som var en planlagt feiring av Liverpool-laget søndagen etter Champions League-finalen, vil nå bli en mer dempet hyllest av laget. 

– Vi hadde håp og drømmer på vegne av Liverpool-supporterne. Kanskje vi kan reflektere over de gode følelsene etter sesongen, men dette er ikke kvelden for det. Vi har paraden i morgen, men det ville vært enda mer spesielt med Champions League-trofeet. 

Robertson sier det handler om å vise sin takknemlighet for supporterne, som har støttet dem gjennom hele den lange sesongen. 

– 63 kamper har vært tøft for oss, men det har vært tøft for supporterne og lommebøkene deres også. Det blir vanskelig, men vi er nødt til å vise hvor mye vi setter pris på fansen. Det blir nok ikke den lykkeligste paraden for oss og fansen, men la oss håpe at det gir oss et løft. 

Familiene midt i kaoset

Flere av spillernes familier skal ha havnet midt i kaoset i billettlukene utenfor stadion. 

– Alle familiene våre ble påvirket, tror jeg. Mine venner fikk billettene gjennom klubbene, men en av vennene mine fikk beskjed om at billetten var falsk - det kan jeg forsikre om at den ikke var ettersom den kom gjennom meg. 

– Det franske politiet bestemte seg for å sprøyte tåregass på fans og familier og slike ting. Dette var ikke godt organisert. Som en UEFA-konkurranse og den største kampen i fotballen burde dette vært organisert bedre, avslutter skotten.