Liverpools håpefulle fikk løfte cupgull i kveld!

Det har blitt en vane å sanke trofeer under Jürgen Klopp. I kveld tok et sterkt U23-lag cupgull på en humpete bane i Lancashire!

Liverpools U23-lag, med Barry Lewtas som trener, har vunnet Lancashire FA Senior Cup etter en sterk 1-0 seier mot Burnley i kveld. Liverpools reservelags-trener stilte opp med et sterkt mannskap, med mye rutine. Rhys Williams, Leighton Clarkson, Tyler Morton og Conor Bradley har vært involvert i førstelags-kamper, og startet kveldens finale.

Slik stilte Barry Lewtas opp laget i cupfinalen:

Marcelo Pitaluga - Conor Bradley, Rhys Williams, Jarell Quansah, Owen Beck - Leighton Clarkson, Tom Clayton, Tyler Morton - Fidel O'Rourke, James Norris, Jack Bearne

Benk: Dominic Corness, Oscar Kelly, James Balagizi, Oakley Cannonier, Sean Wilson

Best i begge omganger

Liverpools håpefulle startet kampen veldig bra, og var frempå ved flere anledninger før pause. Banen på Lancashire County Ground var ikke av høy kvalitet i kveld, ifølge Theo Squires, som var på kamp og dekket kampen for Liverpool Echo.

Men selv med en dårlig gressmatte hadde Liverpool mye ballbesittelse og burde satt minst et mål før lagene gikk inn til hvilen. Det var ingen tvil om at de rødes erfarne mannskap, med Leighton Clarkson og Rhys Williams i spissen, var favoritter før kamp. Det viste de også på banen.

Etter en målløs førsteomgang gikk Liverpool rett i angrep etter hvilen, og det betalte seg. Tre minutter inn i den andre omgangen skaffet Jack Bearne et straffespark for Barry Lewtas menn, men Leighton Clarkson klarte ikke å omsette den til ledelse.

De røde fortsatte å presse på for åpningsmålet og etter kvarteret inn i andre omgang kom endelig den viktige scoringen. Et hjørnespark blir sendt ut av Burnley sitt felt, og lander hos James Norris. På volley skyter han ballen opp i vinkelen og vipps var de røde i ledelsen. En fortjent ledelse sådan.

2003-modellen James Balagizi fikk noen minutter på slutten.

Vi gratulerer Barry Lewtas og U23-laget med et sterkt cupgull!

Her står Liverpool-kaptein Tom Clayton med trofeet i hånden! Skotten spilte hele kampen i seieren mot Burnley.