Origi vil bli helt frisk før han reiser til Italia

Divock Origi er skadet, og har kontrakt med Liverpool i én måned til.

Divock Origi har fått mye velfortjent hyllest de siste ukene, etter at det ble klart at han ikke kommer til å signere en ny avtale med Liverpool.

Spilleren som scoret så mange viktige mål for klubben, endte opp med 18 førstelagskamper for de røde denne sesongen. Dersom han hadde spilt et visst antall kamper, ville kontrakten hans automatisk bli forlenget til sommeren 2023, men det tallet nådde han ikke, og i mai ble det endelig klart at tiden hans i Liverpool er over.

Han kommer til å signere for den regjerende Serie A-mesteren AC Milan, og partene har allerede blitt enig om en avtale.

Vil ikke dra før han er helt frisk

Origi mistet «avskjedskampen» sin på Anfield på grunn av en muskelskade.

Den gjorde at han heller ikke kunne være i kamptroppen mot Real Madrid i Champions League-finalen på lørdag.

27-åringens kontrakt går ut 30. juni, så han vil også være Liverpool-spiller den neste måneden. Det kommer han til å benytte seg av, for ifølge den italienske «transferguruen» Gianluca Di Marzio har han bestemt seg for å utsette reisen til Italia. 

Belgieren ønsker å benytte seg av behandling for muskelskaden på AXA Training Centre, og bli helt frisk før han drar til Milano for den medisinske sjekken.

Sesongen er nå over, men Origi kommer til å bli værende på Merseyside i minst én uke til for å få behandling for skaden, skriver Di Marzio.

Origi har scoret 41 mål og har 14 målgivende på 175 kamper for Liverpool FC. 107 av kampene kom som innbytter