Sist Liverpool spilte Champions League-finale mot Real Madrid var han en fan på tribunen

I Kiev heiet Harvey Elliott på Liverpool fra tribunen. I Paris vil han være en del av Liverpools kamptropp.

Dette er ikke Harvey Elliotts første Champions League-finale med Liverpool. Men det er den første som spiller.

– Jeg var der som fan. Det å skulle være der som spiller for klubben du er supporter av er en drøm som går i oppfyllelse, sier Harvey Elliott til This is Anfield.

– Det kommer til å være sterke følelser i sving, men jeg må klare å legge dem til side, og konsentrere meg om kampen, legger han til.

Fortsatt gjenstår det noen dager med forberedelser for Elliott og hans lagkamerater. 

Tenåringen fikk en alvorlig ankelskade tidlig i sesongen, og avslører at det har vært tøft å jobbe seg tilbake. Han forteller også at han har hatt noen tilbakeslag på veien. 

– Jeg har ikke spilt like mye som jeg skulle ha ønsket etter at jeg kom tilbake, men forhåpentligvis får jeg spille her i mange år fremover. Jeg må sørge for at jeg er i form når neste sesong starter.

– Det har vært noen uker hvor jeg ikke har vært på mitt beste på trening, og jeg har vært klar over det. Men jeg føler meg bedre nå. Jeg fikk spille mot Southampton, og jeg føler at selvtilliten er på vei tilbake. Forhåpentligvis får jeg sjansen til å spille i finalen.

– Det blir en tøff kamp. Vi er sultne, og vi ønsker å vise dem at vi også er et av de beste lagene i Europa.

Gleder seg til å få Carvalho som lagkamerat

Fabio Carvalho vil følge i Elliotts fotspor fra Fulham til Liverpool foran neste sesong.

– Han har stilt meg en del spørsmål, og vi har holdt kontakten. Han vil raskt vise oss hvorfor Liverpool kjøpte ham. Han er en verdensklassespiller, og en kar for fremtiden. Jeg gleder meg til å spille med ham i Liverpool. Jeg gleder meg også til å møte ham igjen, etter tre år.

Champions League-finalen mellom Liverpool og Real Madrid på Stade de France i Paris har avspark lørdag klokken 21.00, og blir vist på TV 2 Sport 1 og TV 2 Play.