En delegasjon fra Bayern møter Liverpool-ledelsen ansikt til ansikt

Sadio Mané ser ut til å få sitt ønske oppfylt.

Paul Joyce i The Times og Chris Bascombe i Telegraph melder at Sadio Manés bebudede overgang til Bayern München stadig kommer nærmere. En delegasjon fra Bayern vil i dag, fredag, ha samtaler med Liverpool-ledelsen ansikt til ansikt.

Bayerns sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, leder delegasjonen som skal prøve å komme til enighet med Anfield-klubben om en overgang for 30-åringen, etter tidligere å ha fått avslag på to bud på angrepsspilleren.

Liverpool takket først nei til et åpningsbud på 25 millioner pund, og lot seg heller ikke friste da tyskerne senere kom tilbake med et bud på 30 millioner pund. Dette bestod av en garantert sum på 23,5 millioner pund, og tilleggsklausuler på 6,5 millioner pund. For å få full utbetaling måtte Bayern vinne Bundesliga hver sesong senegaleseren er der, og Mané måtte også vinne Ballon d'Or i hver av de kommende tre sesongene.

Budet ble sett på som latterlig av Liverpool-ledelsen. Anfield-klubben krever rundt 42,5 millioner pund for stjernespissen som har ett år igjen av sin kontrakt med klubben.

En treårskontrakt ligger klar og venter på Mané i München. Senegaleseren var Jürgen Klopps første store kjøp i Liverpool, da han kom fra Southampton for 34 millioner pund sommeren 2016.

Vil ha seg frabedt ambisiøse klausuler

Liverpool ønsket opprinnelig å forhandle med Mané om en kontraktsforlengelse i sommer, men Bayerns interesse førte til at afrikaneren ønsket en ny utfordring.

Chris Bascombe opplyser at Liverpool fortsatt ikke har mottatt noe tredje bud fra Bayern, men han tror dette vil komme i løpet av det kommende døgnet.

Bascombe skriver videre at Liverpool kun vil lytte til bud der de er garantert hele pengesummen. Ambisiøse tilleggsklausuler vil de ikke ha noe av. Uansett utfall av fredagens samtaler mellom klubbene, så planlegger Jürgen Klopp for en fremtid uten Sadio Mané.