De fleste Premier League-klubbene er i gang med pre-season – Liverpool venter til mandag

På sosiale media kan vi se at flere klubber er i gang med sesongoppkjøringen.

Førstkommende mandag kan vi se frem til oppdateringer på sosiale media der Liverpool-spillerne ankommer AXA Training Centre.

Darwin Nunez, Fabio Carvalho og Calvin Ramsay vil få delta på sine første treninger – og trolig vil alle tre komme til kort når James Milner igjen knuser alle i kondisjonstester, selv om han er troppens desidert eldste spiller med sine 36,5 år.

Denne uken har vi sett at Manchester United er tilbake for pre-season, med sin nye manager Erik ten Haag. I gang med sesongoppkjøringen er også Arsenal, Aston Villa, Bournemouth, Brentford, Brighton, Crystal Palace, Fulham, Leeds, Leicester, Southampton, West Ham og Wolverhampton, ifølge en oversikt fra The Athletic

Nottingham Forest og Everton starter på fredag, mens Manchester City, Chelsea, Tottenham og Liverpool først starter i neste uke.

Liverpool spilte flere kamper enn noen annen klubb forrige sesong, med 63 og alle kamper det var mulig å spille i løpet av en sesong. Den siste var så sent som 28. mai, så det er naturlig at en vil gi spillerne mest mulig fri før en krevende oppkjøring.

Starter i Liverpool

Liverpool vil starte sesongoppkjøringen på AXA Training Centre i år, med turer til Thailand, Singapore, Østerrike og Tyskland planlagt.

Den første kampen i pre-season er mot Manchester United i Bangkok 12. juli.

De røde vil ha 33 dager på seg fra neste mandag, til første ligakamp mot Fulham 6. august. Trolig vil Community Shield-oppgjøret mot Manchester City bli behandlet som en del av sesongoppkjøringen også i år – spesielt ettersom det er planlagt en siste preseason-kamp mot Strasbourg på Anfield allerede dagen etter.

Vi gleder oss i alle fall til å se Nunez og co på treningsvideoer i Liverpool-farger!