– Jeg er annerledes når jeg er ute på banen

Jordan Henderson sier han blir en helt annen person så fort han får på fotballdrakten og løper ut på banen.

I dokumentaren «Jordan Henderson is Never Done», som ble sluppet lørdag, innrømmer hovedpersonen selv at han forandrer personlighet så fort han får på seg en fotballdrakt. 

– Jeg er annerledes når jeg er ute på banen. Jeg har alltid vært en ganske instinktiv spiller, som har spilt med høy energi. Jeg er en intens spiller, som viser sterke følelser. Jeg har definitivt blitt nødt til å forbedre meg på dette de siste årene, etter at Jürgen kom til Liverpool. Jeg får også hjelp fra spillerne rundt meg, selvsagt, og masse hjelp fra trenerstaben, sier Liverpool-kapteinen i dokumentaren.

– Jeg blir mye mer intens ute på banen. Mye mer aggressiv. Men det er bare fordi jeg forsøker å hjelpe laget. Jeg må rope på folk for å få dem til å høre etter, egentlig.

Forventes å komme med i VM-troppen

Som kaptein har Henderson ført Liverpool til seks store trofeer, inkludert triumfer i Champions League og Premier League. Denne sesongen kunne han løfte både FA-cupen og ligacupen. 

Sunderland-gutten har også fått 69 landskamper for England siden debuten i en privatlandskamp mot Frankrike i 2010. Han representerte sitt land i EM både i 2012, 2016 og 2020, og var også i VM-troppen i 2014 og 2018. I sistnevnte turnering var han sentral da England spilte seg helt frem til en semifinale, som de tapte 2-1 for Kroatia. Hendo forventes også å komme med i Englands tropp til Qatar-VM i november og desember.

– Min motivasjon har alltid vært å bevise at folk tar feil om meg, og det tror jeg aldri vil endre seg. Jeg har hele tiden måttet bevise at folk tar feil av meg. Det har jeg gjort hele livet, og jeg tror ikke det vil endre seg nå. Jeg har lært å håndtere det, og jeg har lært å bruke dette på en positiv måte, sier Hendo i en klar melding til sine kritikere.