– Jeg slutter meg til dere neste sesong

Oppsiktsvekkende uttalelse fra Roma-spiller når han tar Trent Alexander-Arnold i hånda under Englands landslagssamling.

Tammy Abraham er blitt filmet mens han sier til Trent Alexander-Arnold at han slutter seg til Liverpool foran neste sesong.

Liverpool har vist interesse for den tidligere Chelsea-spissen tidligere, men dette var uansett oppsiktsvekkende. Men antagelig var det bare sagt på spøk.

– Trent, lykke til, jeg slutter meg til dere neste sesong, kan man høre Abraham si i opptaket.

Smilet til Alexander-Arnold kan tyde på at han ikke tok meldingen så veldig seriøst, og det bør kanskje ikke noen andre gjøre heller? De fleste som har omtalt opptrinnet ser i alle fall ut til å mene at dette var sagt på spøk.

Har hatt stor suksess i Roma

Abraham har stortspilt for Roma siden de kjøpte ham fra Chelsea for 34 millioner pund i fjor sommer.

Han er kontraktfestet til Roma frem til 2026, og det er lite sannsynlig at Liverpool vil ta seg råd til å kjøpe en spiller som har så mange år igjen av sin kontrakt med en europeisk toppklubb.

Den tidligere Chelsea-spissen spilte 53 kamper denne sesongen, gjorde 27 mål og noterte seg for fem målgivende pasninger for Jose Mourinhos lag. Det inkluderte ni mål på 13 kamper på vei til triumfen i Europa Conference League. Roma kom på sjetteplass i Serie A, og 24-åringen kom på fjerdeplass på toppscorerlisten der.

Kommentaren falt under en treningsøkt delt på Englands offisielle YouTube-kanal. Alexander-Arnold slo den avgjørende pasningen i en five-a-side-seier for det blå laget. Abraham, som var på det tapende laget, gikk da bort til Alexander-Arnold etterpå, og tok ham i hånden, mens han sa de nå berømte ordene.