Salah spilte landskamp selv om han var skadet

Mohamed Salah trosset Liverpools ønsker da han spilte landskamp for Egypt selv om han var skadet.

Egypts landslagssjef Ehab Galal avslørte etter søndagens 1-0-seier over Naby Keita og Guinea at Mohamed Salah hadde spilt hele kampen med en skade, og at kantspilleren trosset Liverpools ønsker om å bli hvilt i den første av to AFCON-kvalifiseringskamper denne samlingen. 

– Salah slet med en skade, men han spilte seg gjennom det. Han takket nei til Liverpools forespørsel om å ta røntgenundersøkelser før kampen, men nå skal han undersøkes, sa Galal ifølge Goal

Salah var heller ikke helt hundre prosent da han spilte hele Champions League-finalen for Liverpool for ni dager siden, og det var derfor klubben ønsket at han skulle få hvile i kampen mot Guinea. Han slet med en lyskeskade i dagene før finalen. 

Torsdag skal Egypt ut i ny kvalifiseringskamp, denne gangen borte mot Etiopia. De skal også spille privatlandskamp mot Sør-Korea 14. juni.