Thiago sendt hjem fra landslagssamling med skade

Midtbanespilleren kommer ikke til å spille for Spania i UEFA Nations League.

Denne uken møtte Thiago Alcantara opp på landslagssamling for første gang siden EM i fjor sommer. Han har blitt utelatt fra alle landslagstroppene i VM-kvalifiseringen det siste året, men prestasjonene hans for Liverpool denne våren gjorde at Luis Enrique tok ham med igjen.

Midtbanespilleren var regnet som usikker til Champions League-finalen på grunn av et akillesproblem, men endte med å starte kampen og spille de 77 første minuttene.

Etter paraden med Liverpool på søndag møtte han opp med landslaget, og deltok på tirsdagens trening. Hans tidligere lagkamerat fra Barcelona, Sergio Busquets, la ut et bilde av de to sammen på sin Instagram-story. Busquets har som kjent lagt Twitter på hylla, og har ikke twitret siden dagen før semifinalen i Champions League på Anfield i mai 2019, men på Instagram er han fortsatt aktiv.

Ny skade

Det spanske fotballforbundet har nå lagt ut en melding på sine nettsider om at Thiago ikke kommer til å spille i Spanias kamper i UEFA Nations League. 

Spania møter Portugal, Tsjekkia, Sveits og Tsjekkia igjen i fire kamper over de neste 12 dagene.

Det blir opplyst at han har fått en muskelskade på baksiden av høyrebeinet. Med det vil Thiago få en litt lengre sommerferie, før han møter opp med klubblaget til pre-season 4. juli.