Oppdatering fra Østerrike: Alisson er snart tilbake

Men 29-åringen står over mot Red Bull Salzburg onsdag.

På dagens trening fra Østerrike var førstekeeper Alisson Becker å se på matta, i sin sedvanlige stil.

Brasilianeren har ikke spilt siden Manchester United-kampen i Bangkok 12. juli, på grunn av et problem med magemuskulaturen, men det meldes nå at det ikke er lenge til at han kan være klar igjen.

Ingen Jota eller Alisson onsdag

– Åpenbart Diogo er ikke her, det er tydelig, men blant gutta som er skadet men er her, Ali er den som er nærmest. Definitivt ikke for Salzburg men så får vi se. Han er nesten tilbake tror jeg, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

DELTE UT LITT KOS OG KLEM PÅ MORGENØKTA: Som vi ser her, Roberto Firmino og Jürgen Klopp har alltid hatt et nært og godt forhold.

DELTE UT LITT KOS OG KLEM PÅ MORGENØKTA: Som vi ser her, Roberto Firmino og Jürgen Klopp har alltid hatt et nært og godt forhold.

Liverpool møter Red Bull Salzburg til kamp 20:00 onsdag 27. juli, i en periode hvor det er dobbelt opp med økter.

– Denne ettermiddagsøkta er også viktig, for øyeblikket vet jeg ikke hvem som kan delta på den. Vi må ta en kikk og vi vil spille kampen. Det er preseason så vi må komme oss gjennom det og så må vi håndtere det.

– Klokka er nå to, og mellom nå og fem vil jeg vente på meldinger og se hvem som kan trene ordentlig i ettermiddag. Så kampen i morgen, vi får se.

Red Bull Salzburg - Liverpool ser du på LFCTVGO eller VG+ Sport.