VG+ Sport har rettighetene til fire av Liverpools treningskamper i sommer - disse kampene går ikke på Viaplay

Viaplay beklager feilinformasjon.

Viaplay gikk torsdag morgen ut med en pressemelding om at de kom til å vise fire av Liverpools fem treningskamper i sommer. Dette medfører ikke riktighet.

Viaplay Group har kun rettighetene til en av treningskampene, nemlig den mot Manchester United i Bangkok kommende tirsdag. Denne kampen blir vist på Viasport 1 og Viaplay. Kampstart er klokken 15.00.

– Det er bare å beklage at vi gikk ut med feilinformasjon, sier Fredrik Olimb, som er Senior PR Manager i Viaplay Group, til Liverpool.no.

– Viaplay i Danmark sikret seg rettighetene til å vise Liverpools treningskamper, men ved en misforståelse ble dette kommunisert innad i Viaplay-systemet som det gjaldt også i Norge. Vi kan ikke annet enn å beklage at vi gikk ut med uriktige opplysninger, legger han til.

– Vi har imidlertid rettighetene til å vise Community Shield, så Liverpools kamp mot Manchester City på King Power Stadium lørdag 30. juli kan jeg med 100 prosent sikkerhet si at går på V Sport 1 og Viaplay, sier Olimb.

Godt samarbeid

Det er VG+ Sport som har sikret seg rettighetene til å vise de fleste av Liverpools preaseason-kamper i sommer.

– Vi har et veldig godt samarbeid med Liverpool FC rundt LFCTV og treningskampene, og vi gleder oss veldig til å vise treningskampene mot Crystal Palace 15. juli, RB Leipzig 21. juli, RB Salzburg 27. juli og Strasbourg 31. juli. Alle fire kampene får du på VGTV, sier Aslân Farshchian, rettighetssjef i VG, til Liverpool.no.

Et månedsabonnement på VG+ Sport koster 119 kr. Dersom du binder deg til et helt år betaler du kroner 59 per måned.

– Det blir norsk kommentator i minst tre av kampene, lover Farshchian.