Flere unggutter får muligheten til å vise seg frem

Jürgen Klopp og Pep Lijnders lar flere av de unge spillerne vise hva de er gode for i starten av sesongoppkjøringen.

På akademiet har sesongoppkjøringen vært i gang helt siden starten av forrige uke, og for de unge spillerne som drømmer om å få minutter for Jürgen Klopps førstelag i løpet av sommeren, var den første uken veldig viktig. Da var nemlig Pep Lijnders på plass for å følge ekstra godt med på ungguttenes treninger, for å se hvem han skulle invitere med da førstelaget begynte sin oppkjøring denne uken. 

Som vi så av tirsdagens treningsbilder er det flere unge spillere som har fått muligheten til å trene med stjernene.

Mens vi venter på at hele førstelagstroppen skal komme hjem fra ferie, kan de unge vikarene gjøre det såpass godt at en tur til Asia og Østerrike med seniorene kan være i potten i sommer. 

Mange var med

På tirsdagens trening kunne vi se flere unge spillere delta. Blant dem Isaac Mabaya Jake Cain, Melkamu Frauendorf, Tom Hill, Bobby Clark, Stefan Bajcetic, Fabian Mrozek, James Norris og Luke Chambers. Sistnevnte var med på å vinne U19-EM med England forrige uke. 

Chambers er også en av de som har blitt nevnt av Lijnders på en tidligere pressekonferanse. Da trakk nederlenderen frem Chambers, Bajcetic og Clark som spillere han har veldig stor tro på. 

– Jeg håper de blir med oss i sesongoppkjøringen fordi det er viktig at de får en skikkelig pre-season for å se hvordan vi gjør ting, har Lijnders sagt ifølge Mirror

Chambers er back og midtstopper mens Bajcetic, som ble hentet fra Celta Vigo for halvannet år siden, er midtstopper. Clark er en offensiv midtbanespiller eller kant. Han ble hentet fra Newcastle for snart et år siden. 

Clark og Bajcetic er 17 år mens Chambers nylig fylte 18.