– Jeg håper og tror at vi kan vinne flere trofeer sammen

Mohamed Salah har gitt sitt første intervju etter at han signerte en ny kontrakt.

Den dagen Mohamed Salah entret de siste 12 månedene av kontrakten han signerte med Liverpool FC i 2018, kom den svært overraskende og gledelige nyheten om at egypteren har forpliktet seg til tre nye år i den røde drakten.

Liverpools toppscorer de siste fem sesongene har skrevet under på en kontrakt med varighet til sommeren 2025, og gjør ham til klubbens klart best betalte gjennom tidene. Klubbens nye sportsdirektør Julian Ward møtte Salah på ferie, og det er der det første intervjuet med 30-åringen er gjort.

– Dersom jeg ser tilbake til da jeg kom hit, var det ikke slik at klubben vant så mye, men jeg tror jeg sa at jeg kom hit for å vinne trofeer. Vi har vunnet store troféer sammen siden det, og jeg tror at vi kan gjøre det igjen, sier angriperen til Liverpoolfc.com

– Vi har vunnet så mye sammen. Vi har hatt nedturer, men slik er fotballen. Jeg har trives med fotballen min her i klubben, og forhåpentligvis vil det fortsette og at vi kan vinne mange troféer.

Jakter flere rekorder

Salah står nå på 156 mål for Liverpool, og er nummer ni på klubbens toppscorerliste gjennom tidene. Det er kun to mål opp til Michael Owen, og 16 opp til Sir Kenny Dalglish.

– Det er fint å se på seg selv om den niende mestscorende for klubben, og spesielt når du har gjort det på så kort tid, sier Salah.

– Det er noe flott, men som jeg har sagt mange ganger tidligere, er det viktigste at vi vinner troféer. Dersom du scorer mål og hjelper laget til å vinne kamper, er det noe som fører med seg troféer.

– Det er noe jeg er stolt av.

Mandag stiller spillerne til sesongoppkjøring på AXA Training Centre, men Salah kommer ikke før 9. juli. Han har fått forlenget ferie sammen med de andre spillerne som spilte landskamper i juni.

Men når han stiller, er det heldigvis uten all usikkerheten rundt fremtiden.