«Topp klasse» er Klopps dom etter Asia-touren

– Vi var mye mer kompakte i dag. Vi spilte veldig bra fotball, som vi også gjorde mot United. Vi scoret to, som ikke gjorde da. Det var et klart steg i riktig retning og det gjør meg svært glad. Det er vår andre kamp og vi har ting å jobbe med i de neste fire ukene, sier Jürgen Klopp etter 2-0 over Crystal Palace.

– Vi må brukte tida fordi fra midten av september og videre vil vi ikke ha noe tid til å trene fordi vi spiller hver tredje dag.

To gode kamper på Asia-touren

Når man holder buret rent og vinner, er det naturlig nok lettere å være positiv, men tyskeren påpeker at Liverpool ikke var så dårlige mot Manchester United som sluttresultatet kan få en til å tro.

– Måten vi spilte fotball på. Om du ikke så det og kun leste resultatet, vi spilte en god kamp mot United men vi tapte 4-0 fordi vi gjorde feil i helt feil øyeblikk. Feil på banen fører ofte til mål eller hvertfall sjanser. Men det avhenger av hvor du gjør feilene og du kan fortsatt fikse det med forsvarsspill.

Sommersigneringene

Naturlig nok er det et ekstra fokus på de nye gutta Fábio Carvalho og Darwin Núñez.

– De var gode, veldig gode. Men jeg synes ikke at det er logisk å snakke om individuelle spillere etter en fotballkamp.

– Fordi jeg er ikke helt sikker men jeg tror at rundt 32 spillere ble brukt i kveld og jeg likte alle av dem, det de gjorde.

LIVERPOOL DOMINERTE PÅ BANEN OG PÅ TRIBUNEN: De røde er tydelig populære i Singapore.

LIVERPOOL DOMINERTE PÅ BANEN OG PÅ TRIBUNEN: De røde er tydelig populære i Singapore.

Spesielt var Klopp fornøyd med press-spillet og hvor tydelig man var i den delen.

Forflytter seg igjen

Lagets neste oppkjøringskamp er ikke før neste uke. Torsdag 21. juli venter RB Leipzig på Red Bull Arena. Da har treningsleiren flydd til et nytt kontinent.

– Topp klasse, alt var topp fra start til slutt. Takk skal dere ha, Singapore, det var helt utmerket. Selv trenerne fant et padel-sted hvor vi kunne holde på litt. 

55-åringen synes at byen var vakker, og at det så ut som et sted hvor det gode liv kunne leves.

– Hvis det var nærmere ville jeg kommet hit oftere, men 14 timer med fly er ikke det jeg ville kalt for rundt hjørnet.