Fabrizio Romano om Jude Bellingham:– Liverpool tok kontakt for et par uker siden

Fabrizio Romano melder at Jürgen Klopp og Liverpool har vært forhørt seg med Dortmund og Bellinghams representanter.

Ryktene som har pågått hele sommeren om Liverpools Jude Bellingham-interesse tar ingen ende, men transferguru Fabrizio Romano har kommet med en liten oppdatering på hva som har skjedd mellom ungutten og de røde denne sommeren.

Engelskmannen, som akkurat har fylt 19 år, har vært linket til Jürgen Klopps mannskap helt siden overgangsvinduet åpnet igjen. 

– Det er sant at Liverpool ringte både Dortmund og folk nærme Bellingham for å spørre om spillerens situasjon, og om det var mulig å få til noe denne sommeren. Svaret var nei, aldri i livet, sier Romano på sin egen YouTube-kanal tirsdag.

GOD KONTROLL: Fabrizio Romano har blitt den kanskje største aktøren og en pålitelig kilde hver gang overgangsvinduet åpner i Europa.

GOD KONTROLL: Fabrizio Romano har blitt den kanskje største aktøren og en pålitelig kilde hver gang overgangsvinduet åpner i Europa.

Urørlig denne sommeren

Det begynner å bli liten tvil i at Jürgen Klopp ønsker Dortmund-spilleren inn portene på Anfield. Det store problemet denne sommeren er at de gulkledde ikke vil selge, og spesielt ikke etter at Erling Haaland forsvant til Liverpool-rival Manchester City. Det kan by på problemer for tyskeren, som fikk Oxlade-Chamberlain skadet på turneen i Asia.

– De vil beholde ham etter Haaland-overgangen. De ser på ham som en del av sesongens prosjekt. De vet også at det vil bli en heftig budrunde neste sommer, forklarer Romano.

Det er kanskje derfor Klopp ønsker han inn denne sesongen, for å hindre en budrunde i 2023. Tyskeren har sjeldent vært veldig involvert med spillere som ender i slike situasjoner, og Liverpool-treneren begynner kanskje å se på andre alternativer om dette skulle skje i opptakten til neste sommer.

– Dortmund ser på ham som urørlig denne sommeren. Slik er situasjonen nå. Det sa også Klopp for noen dager siden. Liverpool har Bellingham i tankene, men det har også mange andre klubber. Det er spanske og andre engelske klubber som også er interesserte.

Ifølge Romano er det Liverpool som har forhørt seg om 19-åringen først.

– Jeg sier ikke at Bellingham er en fremtidig Liverpool-spiller, men det var dem som startet samtalen og prøvde seg for noen uker siden. Jürgen Klopp er en stor fan av han, avsluttet italieneren.