Liverpool U21 slo til med en ny seier

Barry Lewtas unge mannskap slo National League-laget Kidderminster 3-1 etter scoringer av Jake Cain, Leighton Clarkson og Oakley Cannonier.

– Guttene spilte veldig bra mot en voksen motstander. Det er derfor vi spiller slike kamper: Det er en god treningsøkt, spillerne får også møte eldre som forstår spillet og kan presse de på det fysiske. Jeg er godt fornøyd, sa Lewtas til liverpoolfc.com etter kampslutt i går kveld.

Flere av spillerne som var med på førstelagets Asia-turne er nå blitt igjen med U21-treneren for å gjøre seg klar til en ny sesong. Selv om det er U21-laget og en treningskamp betyr ikke det nødvendigvis at folk ikke vil se Liverpools unge og håpefulle spille fotball.

– Det var noen tusen på kampen og jeg tror vi stilnet dem litt i den første omgangen. Vi hadde full kontroll på kampen, fortalte Lewtas.

Ungguttene gikk til pause med en 2-0 ledelse.

ENDRET FORMAT: Det har vært en endring i ligaen for Liverpool før denne sesongen. De siste årene har det vært en U23-liga. Nå er det endret til en U21-liga for Barry Lewtas.

ENDRET FORMAT: Det har vært en endring i ligaen for Liverpool før denne sesongen. De siste årene har det vært en U23-liga. Nå er det endret til en U21-liga for Barry Lewtas.

Kampen endte 3-1 til Liverpools unge lag etter scoringer fra Jake Cain, Leighton Clarkson og Oakley Cannonier. De to førstnevnte var med Liverpool til Asia og fikk spilletid. Cannonier er fremdeles en veldig ung spiller. Barry Lewtas beskriver kampen slik:

– De scoret tidlig i den andre omgangen, og det er ikke perfekt. Jeg tror at de hadde noe å bevise etter at vi hadde vært gode i den første omgangen, men vi fikk kontrollen tilbake ganske kjapt.

Liverpool U21 startet slik mot Kidderminster:

Luke Hewitson - Luca Stephenson, Lee Jonas (Jarell Quansah, 54), Luke Chambers, James Norris - Leighton Clarkson (Max Woltman, 59), Jack Bearne (Dominic Corness 46), Jake Cain - Bobby Clark (Oakley Cannonier, 46), Mateusz Musialowski (Fidel O’Rourke, 46), Layton Stewart (Harvey Blair, 46)