Nat Phillips ønsker fast spilletid

25-åringen er tilbake i Liverpools preseason, men påpeker at det i hans tidspunkt av karrieren er viktig å få spille kamper.

– Jeg nøyt det virkelig, å få fast spilletid igjen, jeg tror at det var viktig for meg, sier Nathaniel Phillips til Liverpoolfc.com.

Midtstopperen ble utlånt til Bournemouth for siste del av Championship-sesongen. Han spilte 17 kamper i det som til slutt endte med opprykk, på samme dag som Liverpool sikret seg finalebilletten i Champions League, og var en sentral brikke i Scott Parkers lag.

– Det er det alle spillere ønsker å gjøre, og åpenbart måtte jeg dra ut for å få gjøre det.

– Det er viktig for meg å fortsette med det i den alderen jeg er i nå. Det var en god mulighet og jeg er glad for at jeg tok den.

Hver preseason en mulighet

Tilbake i rødt er han en av de 37 brikkene Jürgen Klopp har med seg til Thailand og Singapore. Samtidig er ikke et nytt utlån utelukket av klubben. Flere klubber skal også ønske seg midtstopperen permanent.

– Hver preseason er en mulighet for alle spillere, unge som gamle, til å vise hva de kan og gjøre krav på en plass.

PÅ TRENING I THAILAND: Harvey Elliott, Sepp van den Berg og Nathaniel Phillips får prøve seg mot sommerkjøpet Darwin Núñez.

PÅ TRENING I THAILAND: Harvey Elliott, Sepp van den Berg og Nathaniel Phillips får prøve seg mot sommerkjøpet Darwin Núñez.

– En god preseason for meg er det samme som alltid; jobbe hardt og sørge for at jeg har et godt grunnlag for sesongen som kommer. Ved avslutningen av oppkjøringen får vi se hvor jeg ligger an.

Tester seg mot Núñez

I sesongforberedelsene får 25-åringen, og de andre forsvarsspillerne, måle seg mot storkjøpet Darwin Núñez.

– Det er klart fint å kunne teste deg mot toppspillere og han er definitivt det. Han er åpenbart en farlig spiller, så han vil gi meg en god prøve på trening. Det vil bli interessant å se hvor god han er.

Liverpool spiller sin første kamp tirsdag denne uka. Da venter Manchester United på Rajamangala Stadium i Bangkok.