– Nyter å spille fotball igjen, og få kjemien tilbake

I preseason handler det om å bygge og få intensitet tilbake i beina, og etablere samspill og relasjoner.

I de første treningskampene har spesielt samspillet mellom assistkongen Trent Alexander-Arnold og målmaskina Mohamed Salah sett spennende ut, selv om det ble null målpoeng mot Manchester United.

Men det var kaptein Jordan Henderson som fikk æren av å plassere inn sesongens første i preseason. Etter godt forarbeid fra Harvey Elliott på høyre, satt den bak Vicente Guaita i Crystal Palace-målet.

– Hendo har den der på repertoaret, for å være ærlig, har han gjort det mye, opplyste Trent Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com.

– Det er varemerket hans disse dager. Flott avslutning. Det var fint spill etter en dødball, å jobbe ballen inn i boksen er noe vi jobber med.

Under kan du se Hendersons varemerke-avslutning i hjørnet: 

2-0 kom også fra høyre, etter velkjent kombinasjonsspill mellom Salah og Alexander-Arnold. Da gikk det kjapt, for raskt for Palace.

– Det var godt å linke opp med gutta igjen, fint å få en målgivende og bra å få en seier, som er det viktigste.

– Det andre var klart meg og Mo som linket opp på høyre side. Bare nyte å spille fotball igjen og finne kjemien tilbake etter en stund fra hverandre.

Under kan du se det flotte målet: 

I likhet med Jürgen Klopp var høyrebacken fornøyd med fredagen i Singapore.

– Det var en stor beskjed fra treneren før kampen, klart noen spilte 45, 30 eller 15 men når du er på banen så gir du alt du har, vi har spillere for å gjøre endringer. Det er det vi gjorde.

– Og jeg mener at alle som var der ute la ned et skift. Det er det preseason handler om, få det tilbake i beina, føle intensiteten og sørge for at vi får jobben vårt gjort også.