Alexander-Arnold bor fortsatt hjemme, og har ikke hastverk med å flytte ut

Trent Alexander-Arnold setter pris på at han har folk rundt seg som sørger for at han holder beina på bakken.

I oktober fyller Trent Alexander-Arnold 24 år. Verdens kanskje aller beste høyreback er oppvokst like ved Liverpools tidligere treningsfelt på Melwood.

Siden den gang har han og familien flyttet, men han bor fortsatt i byen han er fra, og har ingen planer om å flytte ut fra sine foreldre med det aller første.

– Jeg synes unge spillere alltid har så hastverk. Du begynner å bli godt betalt, og unge spillere mener at det første de må gjøre er å flytte ut og få seg en ny bil og slike ting, sier Alexander-Arnold i et intervju med CNN.

– Så er ikke omgivelsene de samme. Du bor hjemme, har foreldre som kan holde deg igjen og sørge for at du holder ting rent og pent, at det ikke hoper seg opp med oppvask, og at du kommer hjem til et rent og fint hjem og slike ting, sier han.

Vil ikke flytte ut med det første

Høyrebackens foreldre er Michael Arnold og Dianne Alexander. Spesielt Dianne har fått mye av æren for at sønnen har kommet så langt. Gjennom hele perioden på akademiet var hun veldig involvert.

– Dersom du bor hjemme alene, og det kommer til frokost og middag, så tenker du bare «jeg tar det senere», så kommer du fra trening og kommer hjem til et rot. Så jeg har aldri hatt hastverk med å flytte hjemmefra.

CITY STØRST: Alexander-Arnold sier kampene mot Manchester City nå er de største.

CITY STØRST: Alexander-Arnold sier kampene mot Manchester City nå er de største.

– Jeg har bare alltid likt å ha familie rundt meg. De har sørget for at jeg har holdt beina på bakken, og presset meg til å nå det nivået jeg har nådd så langt. Jeg tror ikke det er noen hast for at jeg skal ta en avgjørelse, sier Liverpools nummer 66.

– Kampene mot City er størst nå

Som Liverpool-supporter har Alexander-Arnold vokst opp med å ha Manchester United og Everton som de største rivalene, men han ser ikke lenger på kampene mot de to klubbene som sesongens største.

– Historisk vil det alltid være den spenningen og rivaleriet med Everton og United, men akkurat nå er det av andre grunner. Jeg tror alltid det vil være slik at Liverpool misliker Everton og Man United. Slik vil det være alltid, uansett hvor et lag ender i ligaen, og underveis i kampene. Det er alltid veldig opphetede kamper, og de kampene supporterne mest ønsker å vinne, sier han.

Møtene med City er nå de største i sesongen.

– Av andre grunner nå er det Manchester City som er sesongens største kamper. Det beste laget i England, og et av, om ikke det aller beste laget i verden også. Det er laget som setter standarden for resten av ligaen. De har vunnet fire ligamesterskap på fem år eller noe slikt, og det er det ikke mange lag som kan si at de har gjort. Det er vanskelig for oss å se lenger enn dem for motivasjon. Motivasjonen er at dersom vi holder oss med og rundt City, så vil du være å regne med, sier han.