Leserne syntes vi var alt for rause med karakterene mot Fulham

Våre lesere mener jevnt over at Liverpool.no var for snille i vurderingen av Jürgen Klopp og hans menn etter poengdeling i ligapremieren mot Fulham.

Liverpools bestemann, Darwin Nunez, fikk en 9-er på Liverpool.no sin spillerbørs, men folket ville ikke strekke seg lenger enn til 7,95 etter spissens vidunderlige hælflikk og assist til Salah. Men folket var skjønt enige om at han var vår beste.

Enda større sprik var det i vurderingen av rekkekamerat Salah, som også noterte seg både for scoring og assist. Av Liverpool.no fikk han en 8-er, mens folket ikke ga mer enn 6,28.

Aller størst sprik var det imidlertid i vurderingen av manager Jürgen Klopp, som fikk en 7-er av Liverpool.no, men som ifølge folket ikke fortjente mer enn 5,12 for å ha ledet Liverpool til poengdeling på Craven Cottage. Det er tydelig at folket mener at tyskeren bærer størstedelen av ansvaret for at det ikke ble seier i ligapremieren.

Mest enige var Liverpool.no og leserne i vurderingen av Alisson Becker, som fikk 6 av Liverpool.no og 5,92 av folket, og Virgil van Dijk, som fikk 5 av Liverpool.no og 5,15 av folket.

Leserne mener for øvrig at spillere som Trent Alexander-Arnold og Roberto Firmino fikk alt for godt betalt av Liverpool.no. For Trent var forskjellen nesten to hele karakterer, mens Firmino var svakest av alle ifølge folket, og ikke fortjente mer enn 3,81.

Alisson Becker

Folkebørsen 5,92 (1423 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

God når han tar ned et litt vanskelig tilbakespill med beina etter 19 minutter. Når ikke opp på headingen til Mitrovic. Går riktig vei på straffesparket, men når ikke helt frem.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 4,18 (1516 stemmer)

Blir alt for veik i duellen med Mitrovic på Fulhams første mål, og blir regelrett knust i lufta. Gjør det godt igjen med forspillet til 2-2.

Joël Matip

Folkebørsen 4,92 (1478 stemmer)

Rydder godt opp et par ganger under Fulhams intense åpningspress. men litt rufsete forsvarsspill i forkant av Fulhams straffespark.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 5,15 (1480 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Var sikkert både gul og blå etter flere knallharde dueller med Mitrovic. Lager straffesparket som gjør at Fulham får med seg ett poeng, selv om Mitrovic oppsøker situasjonen og filmer. Men det er van Dijk som gir Fulham-spissen muligheten til å lure dommerne.

Andy Robertson

Folkebørsen 5,21 (1449 stemmer)

Er som vanlig ivrig med fremover på banen, og går i offside i forkant av Diaz sitt annullerte mål. Har et par sugende returløp, men ikke alltid like heldig med sine defensive bidrag.

Fabinho

Folkebørsen 4,35 (1457 stemmer)

Blir nærmest blokkert ut av denne kampen av aggressive verter, og ble ofret tidlig til fordel for James Milner av Jürgen Klopp.

Jordan Henderson

Folkebørsen 5,16 (1459 stemmer)

Kunne blitt matchvinner med et herlig langskudd som treffer tverrliggeren på overtid. Burde fått frispark i forkant av vertenes første mål. Er den av de tre som startet på midtbanen som leverer den beste prestasjonen.

Thiago Alcântara

Folkebørsen 4,7 (1446 stemmer)

Klarte aldri å sette sitt preg på kampen, og haltet av banen tidlig i andre omgang med det som så ut som en hamstringskade i venstre lår.

Mohamed Salah

Folkebørsen 6,28 (1471 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Var fullstendig anonym før pause, men spiller seg stort opp i andre omgang, da han virkelig fant tonen med Darwin Nunez, og endte opp både med scoring og målgivende.

Roberto Firmino

Folkebørsen 3,81 (1468 stemmer)

Gir fra seg ballen veldig lett i enkelte situasjoner, og ble ofret tidlig i andre omgang til fordel for den langt mer aktive Darwin Nunez.

Luis Diaz

Folkebørsen 6,02 (1456 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Var den i angrepsrekka som var best og mest aktiv før pause. Var uheldig som ikke fikk scoringen sin, men Andy Robertson var i en klar offside i forspillet. Ble byttet ut i det 78. minutt til fordel for Fabio Carvalho.

Darwin Nunez

Folkebørsen 7,95 (1495 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 9 Liverpools beste

Var Liverpools store spiller i denne kampen, med et strålende innhopp kronet med et fantastisk mål og en målgivende til Salah. Fulham-forsvaret fikk store problemer så snart uruguayaneren kom inn og skapte kaos for dem.

Harvey Elliott

Folkebørsen 6,53 (1435 stemmer)

Unggutten har et meget godt innhopp når han erstatter skadede Thiago, og spiller fri Salah i forkant av 1-1.

James Milner

Folkebørsen 6,65 (1419 stemmer)

Enda en midtbanespiller som har et meget godt innhopp, når han erstatter Fabinho like før timen var spilt. Kriger godt, og er med på å snu kampen.

Fabio Carvalho

Får tolv minutter pluss overtid, og gjør seg positivt bemerket med et godt skuddforsøk like over.

Jürgen Klopp

Folkebørsen 5,12 (977 stemmer) Største sprik

Traff ikke helt med taktikken fra start, og blir tatt på senga av den aggressive taktikken til kollega Marco Silva i Fulham. Tar grep tidlig i andre omgang, som fikk kampen inn i Liverpools spor, og må si seg uheldig med poengtap etter det tvilsomme straffesparket som vertene fikk.