Bestemoren døde for noen dager siden, og Harvey tok til tårene i intervjuet etter kampen

Etter at han scoret mot Bournemouth røpet Harvey Elliott at bestemoren hans hadde gått bort for noen få dager siden.

Harvey Elliott gjorde sitt første Premier League-mål, da han satte inn Liverpools andre nettkjenning i 9-0-seieren over Bournemouth. Med denne storseieren tangerte Liverpool seiersrekorden i Premier League. 

Etter kampen var det en følelsesladet tenåring som lot seg intervjue av Liverpoolfc.com.

– Min bestemor døde for noen dager siden, så dette var for henne egentlig, både scoringen og de tre poengene, sa Elliott.

– Dette var utrolig, og en perfekt respons fra oss alle egentlig, med tanke på hvor mange mål vi gjorde. Det viktigste var å ta de tre poengene, med det var fint å vinne med så stor margin. Det var en drøm for oss, og nå har vi lagt et fint grunnlag foran de neste kampene. Dette gjør godt for selvtilliten og motivasjonen til å ta en ny seier på onsdag, la han til.

Elliott legger ikke skjul på at det har vært litt frustrasjon å spore på AXA Training Centre den siste uken. 

– Det har vært mye press på oss spillerne for å levere en slik prestasjon som vi gjorde i dag. Vi klarte det, noe som var en stor lettelse. Det å score fem mål i første omgang ga oss en drømmestart. Guttene spilte utrolig bra gjennom hele kampen. Gratulerer til de unge spillerne, som fikk sin fortjente sjanse. De fortjente spilletiden de fikk. De holder oss gående på trening. Dette var en stor lettelse for oss, og nå gleder vi oss bare til onsdag.

På onsdag er det nyrike Newcastle som kommer på besøk til Anfield. 

Skyte var det eneste han tenkte på

Liverpoolfc.com ville vite hva som gikk gjennom hodet på Elliott da han fikk ballen drøye 16 meter fra mål. 

– Bare skyte. Jeg har fått noen sjanser her og der, spesielt i Palace-kampen, men i dag satt den endelig i nettmaskene. Det var en god følelse å score på Anfield. Ikke bare et hvilket som helst mål, men et flott mål som det der. Det er alltid verdt alt det harde arbeidet. Når du hører publikum juble over scoring er det stort for meg personlig, og forhåpentligvis vil det komme mange flere mål fra meg.

Elliott hadde også noen fine ord om Bobby Firmino, som gjorde sitt mål nummer 100 for Liverpool, og noterte seg for to mål og tre målgivende pasninger i kampen.

– Bobby er en stor spiller, og en fin fyr. Det er alltid fint å spille sammen med ham. Han er uegoistisk på så mange måter, men dette vil ha gjort utrolig godt for selvtilliten hans.

Se Harvey Elliotts drømmetreff

Elliott ble byttet ut etter første omgang, på stillingen 5-0. Mest for å være føre var for det man fryktet var en liten skade. 

– Jeg trodde aldri vi kom til å stoppe på 5-0 etter det som skjedde i første omgang. Vi kom til å presse på for flere mål. Guttene gjorde flere fine mål. Det var aldri tale om at vi skulle legge oss bakpå og være fornøyde med det som hadde skjedd frem til pause. Vi ville stå på videre, og vise verden og våre fans at vi er Liverpool og at vi kan levere varene. 

Nå starter hardkjøret for spillerne med to kamper i uken.

– Vi går inn i en travel periode nå. Restitusjon blir veldig viktig. Vi må bare stå på videre, bruke resultatet i dag som motivasjon, og ikke bli for selvsikre, for nå skal vi møte Newcastle i en ny hard kamp, og så Everton etter det. Vi har vanskelige kamper foran oss. Alle kampene i Premier League er vanskelige. Det handler om hvordan vi slår tilbake. Vi må sørge for å levere flere prestasjoner av den typen vi leverte i dag.