Spillerbørs og folkebørsTryllekunstneren som alltid gjør sine medspillere bedre var tilbake på den store scenen

Roberto Firmino spilte på hele sitt register mot Bournemouth. Brasilianeren noterte seg for sin første scoring på Anfield siden desember 2020, noterte seg for to mål, og leverte tre målgivende i samme slengen.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker8

Avverger en stor mulighet når han opptrer som sweeperkeeper etter 26 minutter. Ellers trygg på det han foretar seg, uten at han blir satt på de store prøvene.

Trent Alexander-Arnold9

Gjør 3-0 på et skikkelig kremmerhus fra langt hold. Virket mer fokusert og målbevisst enn på lenge, også defensivt. Gjør også sin første assist for sesongen like etter pause, når Mepham scorer selvmål. Nydelig crosspasning foran 8-0.

Joe Gomez7

Tråkker feil og får en liten smell tidlig i kampen. Spiller på det trygge, og gjør ting enkelt.

Virgil van Dijk8

Er litt vel offensiv når Bournemouth får en farlig overgang etter 26 minutter. Header inn Liverpools femte like før pause. Ruver i lufta på Liverpools cornere.

Andy Robertson8

Header over når han blir servert av Alexander-Arnold etter en drøy halvtime. Slår corneren som Virgil van Dijk header inn 5-0 på. Slår også corneren i forkant av Firminos andre mål.

Fabinho9

Åpnet kampen bra, og trer ballen gjennom ledd. Resolutt, og tilbake på sitt beste. Glimrende frispilling av Salah et kvarter før slutt.

Jordan Henderson7

Jobber hardt, og blir tatt tøft av Bournemouth-spillerne et par ganger.

Harvey Elliott9

Sender ballen nydelig i hjørnet til 2-0, og scorer sitt første Premier League-mål. Skaper en kjempesjanse for Salah etter et kvarter, og gjør en bra kamp frem til Klopp bestemmer seg for å hvile ham.

Mohamed Salah7

Involvert i angrepene i forkant av begge de to første målene. Burde selv ha scoret to ganger før stadionuret hadde passert 20 minutter. Involvert også i forspillet til 4-0. Misbrukte ny stor sjanse et kvarter før slutt. Nesten utrolig at Liverpool vinner 9-0 uten at Salah kommer på scoringslisten.

Roberto Firmino10

Slår et perfekt innlegg til Diaz på 1-0, og får også en assist på det andre målet. Varter opp med fotballmagi i forkant av Salahs store sjanse etter et kvarter. Tilbake på sitt beste med lekre og intelligente avleveringer. Tre målgivende på under en halvtime, og scorer også ett mål før pause! Setter inn sitt andre for dagen i andre omgang, og var også nær et par mål til. Dette var brasilianeren tilbake på sitt beste.

Luis Diaz9

Gjør 1-0 på et flott hodestøt, og er også involvert i det vakre angrepet hvor Salah får en kjempesjanse etter et kvarter. Gir 100 prosent, og kjemper gjennom hele kampen. Gjør 9-0 når han header inn corner.

Fabio Carvalho8

Erstatter Elliott foran andre omgang, og åpner scoringskontoen sin for Liverpool. Får seg en smell i sluttminuttene.

Kostas Tsimikas

Erstatter Robertson etter 69 minutter. Grekeren bidrar med to nydelige assists i løpet av de drøye 20 minuttene han får på banen.

James Milner

Kommer inn for Firmino etter 70 minutter. Er nær ved å score fra skrått hold like før slutt.

Stefan Bajcetic

Kommer inn til sin Liverpool-debut når han erstatter Henderson etter 70 minutter. Blir den yngste ikke-brite til å spille ligakamp for Liverpool.