Det blir trolig en stille avslutning på overgangsmarkedet for Liverpool

James Pearce har kommet med en oppdatering.

Liverpool fikk i likhet med tidligere år unnagjort shoppingen tidlig i årets sommervindu. Darwin Nunez, Calvin Ramsay og Fabio Carvalho er navnet på spillerne som har kommet i sommer, og vi kan også regne inn Luis Diaz, som ble hentet i januar, som en fersk forsterkning. 

Mange har ønsket seg en ny midtbanespiller, og ønsket har ikke blitt mindre etter skadene til Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones og senest Thiago Alcantara, men lite tyder på at Liverpool kommer til å handle.

«Liverpool er fremdeles sterkt interessert i Jude Bellingham, men de vet at Borussia Dortmund ikke kommer til å selge den engelske landslagsspilleren i sommer. Så med mindre Klopp og sportsdirektør Julian Ward ser på et annet alternativ, vil de se etter løsninger i troppen de har frem til spillere kommer tilbake fra skade i stedet for å svi av enda flere pund», skriver James Pearce i The Athletic i en overgangsoppdatering. 

Mer aktivitet hos andre

Det ligger altså an til å bli en stille avslutning på overgangsmarkedet for Liverpool, både når det gjelder kjøp og salg. Etter en aktiv sommer med fem spillersalg, tolv utlån og syv spillere som har forlatt klubben på utgående kontrakt, har det nå roet seg ned. 

«Det var forventet at Nat Phillips ville forlate klubben som følge av stor interesse for stopperen som er verdsatt til 10 millioner pund. Men Ibrahima Konatés kneskade har ført til at de planene er satt på vent», skriver Pearce. 

Et par utlån til kan det imidlertid bli - Sepp van den Berg og Jake Cain er ventet å dra på utlån før vinduet stenger om 20 dager. 

Det er mer aktivitet hos noen av Liverpools rivaler mot slutten av vinduet. Begge Manchester-klubbene og Chelsea jakter fremdeles forsterkninger. City er på utkikk etter en ny venstreback mens Chelsea forsøker å hente både Wesley Fofana og Frenkie De Jong i tillegg til Pierre-Emerick Aubameyang. For United er det Adrien Rabiot og Cody Gakpo som nå linkes sterkest til klubben.

Det er Arsenal og Chelsea som har brukt mest penger på overganger denne sommeren. Leicester er det eneste laget som har til gode å gjøre et kjøp.