Hevder Keita er misfornøyd med situasjonen i Liverpool

Kontraktsamtalene mellom spiller og klubb skal ha stoppet opp.

Naby Keita var tilbake etter sykdom, men ble sittende på innbytterbenken gjennom hele kampen mot Crystal Palace, selv om Liverpool har skader på flere midtbanespillere.

Thiago Alcantara, Curtis Jones og Alex Oxlade-Chamberlain var alle ute med skader, og Jordan Henderson ble plassert på innbytterbenken mot Palace etter å ha meldt fra om et skadeproblem om morgenen før kampen.

Tenåringene Elliott og Carvalho ble foretrukket

Det førte til at James Milner fikk en sjelden start, og ledet laget som kaptein mot Palace. Med seg på midtbanen hadde han Fabinho og 2003-modellen Harvey Elliott. 

Milner ble byttet ut etter 63 minutter. Da kom Henderson inn, og tok over kapteinsbindet. Da Elliott ble byttet ut ti minutter før slutt var den nesten like unge Fabio Carvalho som fikk slippe til.

Keita ble sittende på innbytterbenken gjennom hele kampen.

Nå melder velinformerte Florian Plettenberg, hos Sky Sport i Tyskland, at Keita er misfornøyd med sin nåværende situasjon i Liverpool.

Det har vært samtaler mellom Keitas representanter og klubben om en ny kontrakt, men disse samtalene har nå ifølge Plettenberg stoppet opp. Den tyske journalisten antyder at Keita kan bli solgt i dette transfervinduet selv om Thiago og Oxlade-Chamberlain er skadet. 

Plettenberg understreker imidlertid at nye samtaler rundt Keitas situasjon vil finne sted før noe skjer.