«Ballgutten» har vært U18-lagets målkonge. Nå har han signert ny proffkontrakt

Oakley Cannonier hadde en eventyrlig 2021/22-sesongen.

Ingen scoret flere mål på akademiet enn Oakley Cannonier forrige sesong. 18-åringen, som kom til Liverpool fra Leeds United som 12-åring scoret 28 mål i U18 Premier League North forrige sesong. Det ble 41 mål i alle turneringer.

Denne sesongen skal han spille for Barry Lewtas sitt U21-lag, og nå har Liverpool sikret ham på en ny langtidskontrakt, melder klubben på sine nettsider.

Cannonier skrev under på sin første profesjonelle avtale i juli 2021, og har nå fått en ny forlenget kontrakt med bedre betingelser.

Ikke lenger bare kjent som «ballgutten»

18-åringen har for alltid sin plass i Liverpools historiebøker. I det som kanskje er tidenes kveld på Anfield, da Barcelona ble slått 4-0 i Champions League-finalen 2019, tenkte han raskere enn alle andre.

Det var han som fikk gitt ballen til Trent Alexander-Arnold før Barcelona hadde fått tid til å organisere seg. Alexander-Arnold sendte ballen inn foran mål før noen andre enn Divock Origi var klare, og sekundet senere lå ballen i mål.

Klubbens mest kjente hjørnespark, og et som neppe kan bli toppet.