Nå har Steven Gerrards søskenbarn havnet i spansk 3. divisjon

Bobby Duncan ble spådd en lysende Liverpool-karriere, men har ødelagt mye for seg selv.

Bobby Duncan forlot Liverpool under kontroversielle omstendigheter i 2019. Siden har karrieren gått mest nedoverbakke.

Nå har 21-åringen signert en treårskontrakt med den spanske tredjedivisjonsklubben Real Balompedica Linense, melder Liverpool Echo.

Da Duncan, som er Steven Gerrards søskenbarn, forlot Liverpool, skjedde det under et bakteppe der hans agent den gangen, Salif Rubie, beskyldte Anfield-klubben for å drive psykisk mobbing av hans klient. 

Duncan hadde bøttet inn mål for Liverpools aldersbestemte lag, men valgte å signere for Fiorentina i Serie A i 2019. Han klarte aldri å markere seg i Italia, og returnerte siden til England, og signerte for Derby County i 2020. Der fikk han kun en førstelagskamp, og han var stort sett kun involvert med klubbens akademilag.

Utgjorde en målfarlig duo sammen med Paul Glatzel

Nå skal altså mannen som i sin tid ble spådd en lysende Liverpool-karriere prøve seg på tredje nivå i Spania, hvor han har sluttet seg til en klubb som endte på tolvteplass i divisjonen forrige sesong. 

I Liverpool var Duncan en storscorer på U18-nivå, og utgjorde et fryktet tospann sammen med Paul Glatzel. Duoen scoret mål nærmest på bestilling, men ingen av dem klarte å ta steget opp på Liverpools førstelag. Det nærmeste Duncan kom var at han fikk være en del av preseasontroppen i 2019.