Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - Strasbourg: Harvey Elliott tok ansvar i et ungt lag

Jürgen Klopp sendte ut 8 av 11 gutter på 21 år eller yngre, og i det selskapet fremsto Harvey Elliott som en som gikk foran.

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Harvey Davies6

Scouseren blir sviktet av sine egne og er sjanseløs på 0-1 og 0-2. Kunne kanskje gjort noe med 0-3? Solid og trygg ellers, med unntak av en kommunikasjonssvikt med stopperne like etter sidebyttet.

Isaac Mabaya4

Må ta skylden for 0-1. Sover på vakt, ser på ball og lar Adrien Thomasson snike seg forbi og få kontroll. Men hurtighet har han, og er ikke redd for å komme sprintene oppover sida. Lett å skjønne hva Klopp ser i 17-åringen. Ut for Nathaniel Phillips i pausen.

Ibrahima Konaté6

Startet på høyre stopperplass i dag, gikk over til venstre etter pause. En av de som i et ungt lag, ikke slet med å bite fra seg fysisk. Tanken var for så vidt god, men slår på seg et farlig brudd mot målscorer Thomasson etter 38 minutter. Spaserer av etter 57 minutter etter å ha slått kneet. Satser på at det ikke var noe mer enn det.

Joe Gomez6

I sitt nye nummer, på venstre stopper, den plassen som vanligvis Virgil van Dijk har. Frekk Zidane-detalj etter 29 minutter, vender seg helt fri og starter angrepet langs høyre. Over på backen når Nathaniel Phillips kommer inn. Fysisk virker 25-åringen å være bra.

Luke Chambers4

Farlig avklarering etter 10 minutter, som ender med avslutningsmulighet for franskmennene, men Davies har god kontroll. Ikke like heldig fire minutter senere. Forferdelig pasning serverer Habib Diallo. Viser selvtillit når han upåvirket vender bort Marvin Senaya like etterpå. God ball sender fri Frauendorf etter 29 minutter. Tester det gode venstrebeinet sitt etter timen.

James Milner7

Dagens kaptein og på midtbanen for anledningen, etter å ha vært mye back i preseason. Kunne han gjort mer mot Senaya ved 0-3? Løp meter på meter og prøvde å «ta igjen» litt på vegne av lagets unge gutter.

Stefan Bajcetic6

Både han og Milner skulle kanskje gjort bedre med Senaya på 0-3. Tvinger frem en solid redning fra Matz Sels på frisparksforsøket, som var lagets beste mulighet like før pause. Ut for Bobby Clark etter 57 minutter.

Tyler Morton6

Innehar Henderson-rollen i dag, vanligvis har vi sett Klopp bruke han mer i Fabinho-rollen. Har et blikk som gjør at han fungerer som kombinasjonsspiller. Slapp seg dypere da Bobby Clark kom på, og får mer tid med ball. Prøver seg med et skudd etter 65 minutter.

Melkamu Frauendorf5

Starter ute til venstre, dog noen plassbytter med Carvalho. Viser noen fine detaljer her og der, men blir litt for mye junior og litt for mye nesten i perioder, forsvinner da ut av kampen. Går for tidlig og er i offside, men klarer ikke la være å sende ballen i mål på Anfield, til jubel. Ut for Mateusz Musiałowski etter 76 minutter.

Harvey Elliott7

Posisjonerer seg ute til høyre fra start. Trer gjennom Fábio Carvalho etter 12 minutter. Smart og våkent hjørnespark etter 38 for å finne samme mann. Ville mye, som etter 80 minutter når han trekker seg inn i banen og fyrer av, og oppmuntret stadig lagkameratene, men fysiske Strasbourg-spillere gjorde sitt for å begrense han.

Fabio Carvalho6

Litt Bobby Firmino-light som en slags falsk 9-er. Vandret og byttet noe med Frauendorf også. Skrå vinkel etter 12 minutter, men det er gode tendenser i angrepet som ender med at han skyter i nettveggen. Forsøkte seg mye, men blåste de litt for høyt.

Nathaniel Phillips5

Inn for Isaac Mabaya i pausen. Blir møtt med applaus fra Anfield-publikumet. Ikke den enkleste oppgaven, å bli kastet innpå med kolleger han er lite vant til å spille med. Blir dratt i samme rom som sidemann når Diallo bør score etter 67 minutter.

Sepp van den Berg6

Inn for Ibrahima Konaté etter 57 minutter. De røde har grei kontroll i andre omgang, med en noe mer erfaren forsvarsrekke, og holder buret rent.

Bobby Clark6

Inn for Stefan Bajcetic etter 57 minutter. Viser at han slekter på sin far, Lee Clark, som spilte Premier League for Newcastle. Smart i bevegelsene med tanke på alderen, kun 17 år.

Jürgen Klopp7

Vanskelig å bedømme tyskeren på en dag som dette. Laget vant Community Shield lørdag, og her stilte man med åtte spiller på 21 år eller yngre. Det viktigste er å få erfaring for de unge, og minutter i beina på de som forventes å bidra på førstelaget. Resultatet preges av personlige feil, for stort sett var det jevnt.