Angrepstrio deltok ikke på torsdagens trening

Tre viktige angripere var ikke å se på AXA Training Centre under dagens Liverpool-trening.

Ibrahima Konate, Caoimhin Kelleher og Calvin Ramsay var tilbake i full trening med Liverpool-troppen torsdag, men det var også noen viktige spillere som glimret med sitt fravær på AXA Training Centre.

Verken Diogo Jota, Darwin Nunez eller Luis Diaz deltok på torsdagens trening. 

Diaz sitt fravær skyldes sannsynligvis at han kommer sent hjem fra landslagsoppdrag, da Colombia var i aksjon mot Mexico på Levi's Stadium i Santa Clara, USA natt til onsdag.

Da var det mer mystisk at Jota og Nunez ikke deltok på treningen torsdag, da begge spilte for sine landslag tirsdag. Portugal tapte for Spania på hjemmebane, mens Nunez gjorde Uruguays andre mål i 2-0-seieren over Canada i Slovakias hovedstad Bratislava.

Ba selv å bli byttet ut

Jota ba om å bli byttet ut elleve minutter før slutt i Nations League-matchen mot spanjolene, da han følte seg sliten. Nettopp det at han følte seg sliten i den kampen kan også være forklaringen på portugiserens fravær fra treningsfeltet torsdag. 

Jürgen Klopp møter pressen fredag ettermiddag, og Liverpool-manageren ventes da å komme med siste nytt om tilstanden til spillerne som har vært opptatt med landskamper denne uken.

Andy Robertson, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain og Curtis Jones var heller ikke å se på treningsfeltet i dag. De er alle å finne på skadelisten. Det var dog håp om at Jones skulle begynne å trene igjen denne uken, men så langt har ikke det skjedd.

Liverpool - Brighton spilles på Anfield lørdag klokken 16.00, og blir sendt direkte på V Sport PL og Viaplay.