Robertson rekker trolig heller ikke Rangers-kampen

Det ser ut til at Kostas Tsimikas må vikariere for Andy Robertson både mot Brighton og Rangers.

Onsdag meldte James Pearce i The Athletic at Andy Robertson vil gå glipp av lørdagens hjemmekamp mot Brighton. Nå rapporterer samme kilde at tirsdagens Champions League-kamp mot Rangers på Anfield også ser ut til å komme for tidlig for skotten. Kneskaden venstrebacken fikk i bortekampen mot Napoli i Champions League den 7. september er fortsatt ikke leget.

Det var det venstre kneet som ble skadet under kampen i Italia.

Kostas Tsimikas vil derfor høyst sannsynlig vikariere for Robertson i begge de to kampene, slik han gjorde det da Liverpool slo Ajax 2-1 i Champions League den 13. september, i det som var de rødes siste kamp denne måneden.

Liverpool - Brighton spilles på Anfield lørdag klokken 16.00, og blir sendt direkte på V Sport PL og Viaplay.