Carvalho ble byttet ut med lårhøne

Jürgen Klopp tror ikke det er alvorlig.

Det så alt annet enn godt ut da Fabio Carvalho fikk Amadou Onana sitt kne rett i låret 38 minutter ut i lørdagens Merseyside-derby. Den belgiske midtbanespilleren er enorm av 195 centimeter på sokkelessen, og en stor og kraftig mann, som traff Carvalho i låret med stor kraft.

Han fikk det gule kortet, mens Carvalho ble liggende nede med store smerter. Etter behandling klarte han å fullføre omgangen, men da lagene kom ut igjen etter pause ble han erstattet av Roberto Firmino, som hadde varmet opp hele pausen.

Etter kampen bekreftet Jürgen Klopp at det var på grunn av en skade.

– Det er ikke så ille. Jeg tror det er ekstremt smertefullt. Det er en lårhøne, på muskelen over kneet, så han kunne ikke bøye kneet lenger. Når den muskelen hovner opp er det ikke plass til noe annet, sa Klopp på pressekonferansen etter kampen.

Vil undersøkes de neste dagene

Liverpool skal møte Napoli på bortebane på tirsdag. Liverpool FC melder at han vil undersøkes før avreise til Italia. 

– Vi får se hvor raskt det setter seg. Du kunne se at han forsøkte, men du så at han ikke kunne løpe skikkelig. Vi ventet bare på pause, og så gjorde vi byttet med Bobby, sier han.